Επιστροφή με γκολ

Επιστροφή με γκολ

Καλημέρα σε όλη τη παρέα. Εβδομάδα προκριματικών η προηγούμενη, επιστρέφουμε όμως σε ρυθμό πρωταθλημάτων. Αρχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος, στην επιστροφή μας στη στήλη, με Ιταλία και συγκεκριμένα με το Σπέτσια – Ουντινέζε.  

Ομάδες με αρκετά γκολ

Προηγήθηκε με γκολ του Βέρντε στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο αλλά.. αποδείχθηκε λάθος, καθώς στη συνέχεια δέχτηκε έξι γκολ και ως εκ τούτου ήρθε η βαριά ήττα με 6-1. Από το ξεκίνημα της η Σπέτσια έχει δείξει μεσοεπιθετικές αρετές αλλά αμυντικά βγάζει τρομερές αδυναμίες που της έχουν στοιχίσει. Στόχος της η παραμονή, αν όμως συνεχίσουν οι αμυντικές παθογένειες θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες για την επίτευξη του στόχου της. Αγωνιστικά θα απουσιάζει ο αμυντικός Κέλβιν Αμιάν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάρτιν Έρλιτς και Λεο Σένα. 

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Ούντινε καθώς μετά το 2-2 με την Γιουβέντους ήρθε η εύκολη επικράτηση με 3-0 απέναντι στην Βενέτσια. Είναι μια ομάδα που παίζει με αυτοπεποίθηση και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θετικών αποτελεσμάτων, σίγουρα θα αναπροσαρμόσει τους στόχους της με το βλέμμα στην ευρωπαϊκή έξοδο. Αμφίβολοι οι Νεστορόφσκι, Φορεστιέρι και Ουντόγιε. 

Εκτίμηση: Φαβορί η Ουντινέζε με βάση την εικόνα των ομάδων τις πρώτες δύο αγωνιστικές, όμως η Σπέτσια θα ψάξει την πρώτη της νίκη διότι στόχος της είναι η παραμονή και απαιτείται να βρει το πρώτο τρίποντο. Δύσκολο το σημείο για τα προγνωστικά στοιχήματος μας και με γνώμονα τις επιθετικές αρετές, θα επιλέξουμε το over 2,5. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Mονό
16:00
Σπέτσια - Ουντινέζε
Over 2,5
1.89
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις