Οι απουσίες θολώνουν τα νερά

Ιταλία προγνωστικά

Από τις πιο περίεργες αγωνιστικές στην Ιταλία. Αρχικά, είναι ακόμη νωρίς για να κρίνουμε τις ομάδες και να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη ώστε να κάνουμε προγνωστικά. Ακόμη, αρκετοί παίκτες μόλις επέστρεψαν από τις Εθνικές τους και σίγουρα χρειάζονται λίγο χρόνο προσαρμογής ξανά. Επιπλέον, έχουμε αρκετές σημαντικές απουσίες για τις ομάδες και, τέλος, μεσοβδόμαδα ξεκινούν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όλα αυτά μαζί κάνουν το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο.

Αρχίζουν τα δύσκολα

Η Σαμπντόρια σίγουρα δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Αμυντικά τα έχει πάει εξαιρετικά, έως τώρα, καθώς έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε δύο παιχνίδια. Τα βρίσκει σκούρα, βέβαια, στην επίθεση, όμως αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πως θα λυθεί σύντομα, μίας και διαθέτει ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στην Ιταλία. Οι Καπούτο και Κουαλιαρέλα μπορεί να είναι σχετικά μεγάλοι σε ηλικία, όμως είναι εξαιρετικοί στην δουλειά τους. Αναμένεται να παρατάξει ένα αρκετά αμυντικό σχήμα που θα βάλει δύσκολα στους «Νερατζούρι».

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Ίντερ είδε τον Κορέα να σώζει την παρτίδα στο τέλος απέναντι στην Βερόνα. Οι νίκες διπλασιάστηκαν και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Η ομάδα του Ιντζάγκι θεωρώ πως έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ και είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Μεσοβδόμαδα έχει Ευρωπαϊκό παιχνίδι και ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές στο ρόστερ. Στην αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια θα έχει σίγουρα το πάνω χέρι, όμως θα πρέπει να ανοίξει μία αρκετά δύσκολη άμυνα, αν θέλει την νίκη.

Νίκη παρά τις απουσίες

Η Τορίνο έχει μπει σε μία νέα εποχή με την άφιξη του Γιούριτς. Παίζει πλέον ελκυστικό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα θα έρθει. Εκτιμώ πως ήρθε η ώρα για μία νίκη, απέναντι στην αδύναμη Σαλερνιτάνα. Αμφίβολοι είναι, βέβαια, οι Μπελότι και Τζάτζα, όμως κι ο Μπρέκαλο με πείθει σε περίπτωση που παίξει.

Η Σαλερνιτάνα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να μην γίνει ο «σάκος του μποξ» στην Ιταλία. Ήδη τα προγνωστικά την θέλουν να υποβιβάζεται. Επιθετικά κάπως το βρίσκει, όμως αμυντικά είναι αρκετά κακή. Με την Μπολόνια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, ενώ με τη Ρόμα έχασε με κάτω τα χέρια. Εκτιμώ πως θα προσπαθήσει να παίξει ένα κλειστό παιχνίδι κόντρα στην «Γκρανάτα» αλλά δεν της δίνω ελπίδες.

Ντέρμπι τετράδας

Η Μίλαν έχει ξεκινήσει αρκετά θετικά το πρωτάθλημα και δείχνει ικανή για όλα. Μένει μόνο να δούμε πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Αμυντικά τη θεωρώ αρκετά καλή, όμως με φοβίζουν οι απουσίες στην επίθεση. Πιθανότατα να δοκιμάσει ένα σύστημα με τριάδα στην άμυνα απέναντι στην Λάτσιο, το οποίο το φοβάμαι αρκετά με την κακή έννοια. Στην επίθεση δεν ξέρουμε ποιους θα παρατάξει… Ζλάταν ή Ρέμπιτς υποθέτω. Το γκολ πάντως θα το βρει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Η Λάτσιο με τον Σάρι στον πάγκο έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος, τουλάχιστον στην Ιταλία. Έχει ξεκινήσει με φόρα και σε δύο παιχνίδια έχει σκοράρει 9 φορές. Μεσοεπιθετικά έχει αρκετά πλήρες ρόστερ και οι προσθήκες των Ζακάνι και Πέδρο βοήθησαν αρκετά σε αυτό. Δεν θεωρώ καμία άμυνα στην Ιταλία αρκετά ικανή για να την σταματήσει και για αυτό εκτιμώ πως το γκολ θα το βρει. Αμυντικά έχει κάποιες αδυναμίες και ίσως το πληρώσει μέσα στην χρονιά.

Μονό
13:30
Σαμπντόρια - Ίντερ
Ίντερ να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.98
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
16:00
Τορίνο - Σαλερνιτάνα
1
1.62
19:00
Μίλαν - Λάτσιο
Goal/Goal
1.55
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις