Esports. Έχουν ποιότητα για τελικό οι Γάλλοι

ESL CG:GO

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Πέρασε με επιτυχία το πρώτο σημείο στα E-sports και μετά από τα προημιτελικά, πλέον οι ομάδες βρίσκονται στα Ημιτελικά του ESL CG:GO και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το εισιτήριο που τους οδηγεί στον τελικό. Από την μία πλευρά έχουμε το πρώτο φαβορί τους Navi, οι οποίοι υποδέχονται τους Heroic, και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι Γάλλοι Vitality που παίζουν με τους OG.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ανώτεροι οι Vitality

Αποκλείσανε τους Gambit με 2-0 και δείχνουν πως θέλουν για τα καλά αυτό το πρωτάθλημα. Σε τρομερή μέρα ο ZywOo που έκανε ό,τι ήθελε στο χάρτη και χάρισε θέαμα σε όλους τους θεατές αλλά και τη νίκη στην ομάδα του. Αποκλείσανε ένα από τα φαβορί και τύχανε να παίξουν με έναν σχετικά εύκολο αντίπαλο (σε σχέση με τις άλλες ομάδες από την άλλη πλευρά), άρα πρέπει απλά να κάνουν το καθήκον τους και να επιβληθούν και στους δύο χάρτες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Ισορροπημένοι στους πρώτους 2 χάρτες ήταν οι OG με τους NiP αλλά δείξανε πως το θέλανε περισσότερο και νικήσανε ξεκούραστα με 16-4 στον τελευταίο χάρτη. Έχουν αδυναμία στη θέση του Sniper αφού ο mantuu δεν θεωρείται από τους αστέρες της ομάδας και γενικά είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες που έχουν μείνει ακόμα στο τουρνουά. Πιστεύω πως αυτός είναι και ο λόγος που σε αρκετά σημεία από την CT side χάσανε αρκετούς γύρους, αφού δεν υπήρχε καθόλου καλό contest.

Δίκαια θεωρούνται φαβορί οι Vitality για να φτάσουν στον τελικό του ESL CG:GO, αφού υπερτερούν με διαφορά σε αρκετά σημεία και σε αρκετές θέσεις και κυριότερα στη θέση του Sniper. Φαβορί, επίσης, να έχουμε και έξτρα γύρο αλλά και ακόμα και 1 χάρτη να πάρουν οι OG, δεν θα ξεφύγουν στο σκορ.

Μονό
17:00
OG - Vitality
2 - 2.5 Γύρους
1.83
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις