Η ευκαιρία της Νάπολι και ο Σέρβος σκόρερ

Προγνωστικά Ιταλίας

Προγνωστικά Ιταλίας: Η ευκαιρία της Νάπολι 

Επιστροφή στη δράση στο Campionato με σπουδαία παιχνίδια, το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι το ΝάπολιΓιουβέντους. Η Νάπολι ξεκίνησε τη χρονιά με το 2/2, ενώ η Γιουβέντους έκανε κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ένας βαθμός από τα δύο ματς, ήττα-σοκ στο δεύτερο από την Εμπολι με 1-0, στα απόνερα της πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έφερε ακόμα χειρότερα νέα για τη «Γιούβε», καθώς στην εθνική Ιταλίας τραυματίστηκε ο κομβικός Κιέζα, ενώ οι πέντε λατινοαμερικάνοι διεθνείς, Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Αλεξ Σάντρο και Ντανίλο, επέστρεψαν αργά από τα παιχνίδια των εθνικών τους και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τους άφησε εκτός αποστολής.

Πολλά προβλήματα για τη Γιουβέντους και η Νάπολι έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να αφήσει τη μεγάλη της αντίπαλο οκτώ βαθμούς πίσω. Προγνωστικά Ιταλίας και ο άσος της Νάπολι, σε συνδυασμό με το ελάχιστο combo, το over 1,5, πληρώνει 2.85.

Υπερβολικό το 3.40 του Σέρβου μπόμπερ

Αταλάντα εναντίον Φιορεντίνα για τη Serie A και μια εξαιρετική επιλογή σε μεγάλη απόδοση είναι το anytime γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Το 3.40 μπορεί να μπει στα Προγνωστικά Ιταλίας, ο Σέρβος μπόμπερ έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο τη χρονιά, είχε ευκαιρίες στην πρεμιέρα με τη Ρόμα, σκόραρε με έξοχη προβολή το δεύτερο γκολ των «βιόλα» στο 2-1 επί της Τορίνο.

Η Αταλάντα δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση, παρότι ξεκίνησε με 4 βαθμούς το πρωτάθλημα, δεν έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις, στο 2-1 επί της Τορίνο και στο 0-0 με την Μπολόνια. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μπορεί να την απειλήσει και να σκοράρει, δίνοντάς μας την εξαιρετική απόδοση του 3.40.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
19:00
Νάπολι - Γιουβέντους
1 & over 1,5
2.85
BET: 5 units
Μονό
21:45
Αταλάντα - Φιορεντίνα
Να σκοράρει: Βλάχοβιτς
3.40
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις