Κι ας λείπουν ο Μέσι και ο Νεϊμάρ

Κι ας λείπουν ο Μέσι και ο Νεϊμάρ

Προγνωστικά στο Παρίσι

Καλημέρα στους αναγνώστες μας. Επιστροφή στη κανονικότητα και στα συλλογικά πρωταθλήματα με προγνωστικά από αυτό το “σουκού”. Ήταν μία επιτυχημένη εβδομάδα με αρκετά περασμένα σημεία ενώ σχετικά υπήρχαν πολλά περίεργα αποτελέσματα. Θα αναλύσω και θα ασχοληθώ μόνο με ένα ματς για σήμερα και αυτό είναι της Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία.

Να φτιάξει ψυχολογία για την Τετάρτη

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Κλερμόν μέσα στο “Παρκ ντε Πρενς” για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα λόγια είναι περιττά για την ομάδα του Παρισιού που ξεχειλίζει από ποιότητα και οι διαφορές από τις περισσότερες ομάδες στην Γαλλία είναι γιγαντιαίες. Τρέχει σερί με 4/4 νίκες και 12 γκολ ενεργητικό, ενώ έχει και 5 γκολ παθητικό, γεγονός που δείχνει την σχετική αστάθεια στην άμυνα. Αγωνιστικά είναι απίστευτη κάνει πολύ καλές εμφανίσεις παρά τις αρκετές απώλειες και τις διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ματς. Μπορεί ο Εμπαπέ να είναι αμφίβολος, να λείπουν ο Μέσι και ο Νεϊμάρ αλλά έχει τόσες εναλλακτικές που μου αρκεί για να ποντάρω στο να τελειώσει το ματς από νωρίς, άσχετα που έχουν Champions League την Tετάρτη.

Έχει κάνει την υπέρβαση και βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος η Κλερμόν, η οποία έχει σαν αρχικό στόχο την σωτηρία και άμα συνεχίσει έτσι είμαι σίγουρος ότι θα την βρει. Έρχεται από το 2-2 με την Μετς σε έναν αγώνα που ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια αλλά ποτέ δεν κατάφερε να προηγηθεί. Μπορεί να έχει κάνει καλές εμφανίσεις αλλά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σήμερα αφού αντίπαλο έχει μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Να μην μπει σε περιπέτειες θα κοιτάξει η Παρί ενώ θα προσπαθήσει να το τελειώσει από νωρίς και να ξεκουράσει όσο μπορεί παίκτες για την Tετάρτη. Στο 1.85 η νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν
1 ημίχ. / 1 τελ.
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις