Ποντάρισμα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης

Στοίχημα γκολ

Στοίχημα γκολ και ειδικά στοιχήματα

Καλημέρα αγαπητοί μου Κουβανέζοι, καλό και τυχερό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με στοίχημα γκολ και ειδικά στοιχήματα σε όλη την Ευρώπη.

Πληρώνει την αστάθεια της

Η Μάλμε προέρχεται από ήττα στην έδρα της Χάμαρμπι και έπεσε στην 3η θέση με 33 βαθμούς. Ο δύσκολος Αύγουστος με τα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη της δημιούργησε αστάθεια και αυτό αποτυπώνεται στα τελευταία της παιχνίδια εντός συνόρων. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας πέτυχε όμως τον στόχο της και θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League όπου καλείται να αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα την Γιουβέντους. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με φιλοξενούμενη την Νόρσεπινγκ μετράει 3-1-1 με 3/5 over 2,5 & 4/5 goal/goal. Απόντες οι Κνούτσεν, Μοισάντερ και Τοιβόνεν.

Από την άλλη πλευρά η Νόρσεπινγκ πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Έστερσουντ και βρίσκεται στην 6η θέση με 26 βαθμούς. Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η ομάδα του Νόρλινγκ Ρίκαρντ στις εξόδους της καθώς στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει τρεις νίκες και 2 ήττες με 4/5 goal /goal & over 2,5. Άπαντες παρόντες στη διάθεσή του Σουηδού προπονητή.

Εκτίμηση : Οι πρωταθλητές δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν άλλους βαθμούς και θα μπούνε δυνατά. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι δεν πάνε ποτέ για τουρισμό εκτός έδρας και θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς. Ικανοποιητικό το απλό όριο στο over και θα το πάρω.

Σε καλό φεγγάρι αμφότερες

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Στουτγκάρδης με 3-2 για την Φράιμπουργκ που ανέβηκε στην 4η θέση με 7 βαθμούς. Αήττητη η ομάδα του Κρίστιαν Στριχ και εντυπωσιάζει με την 2η νίκη της (η 1η επί της Ντόρτμουντ). Εξαιρετικοί οι δύο μέσοι της ομάδας Τζεόνγκ Γου-Γιόνκ (2 γκολ) και Σάλαϊ (1). Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας έχουν 5/5 over 2,5 & 4/5 over 3,5. Απόντες οι Κίτελ, Χόφλερ και Σμιντ.

Πολύ δυνατά έχει μπει και η Κολωνία η οποία προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Μπόχουμ και βρίσκεται στην 6η θέση με 6 βαθμούς. Οι παίχτες του Στέφεν Μπάουμγκαρτ εντυπωσίασαν και στο παιχνίδι ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου, πάρα την ήττα με 3-2, όπου στάθηκαν αξιοπρεπώς για 90 λεπτά. Πλούσια σε θέαμα τα παιχνίδια της ως τώρα με 3/3 goal/goal & over 2,5. Απόντες οι Χούμπερς και Τίλμαν.

Εκτίμηση : Αμφότερες είναι σε καλό φεγγάρι με γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο έχοντας επίσης και πλούσια προϊστορία στα γκολ. Σε αποδεκτή τιμή το απλό όριο στα γκολ και θα τους δείξουμε εμπιστοσύνη.

Η επιστροφή του βασιλιά

Νίκη με μεγάλη δυσκολία πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουλβς με 1-0 και βρίσκεται 3η με 7 βαθμούς. Το πρωτάθλημα που τόσο έχει λείψει από την πιο πετυχημένη ομάδα του Μάντσεστερ φαίνεται ότι θα είναι ο βασικός στόχος για φέτος. Κακή εικόνα στα 2 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά η επιστροφή του βασιλιά Κριστιάνο Ρονάλντο είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει τελείως τις ισορροπίες. Ο Πορτογάλος επέστρεψε νωρίτερα από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας για να μπει σε ρυθμό προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Η παράδοση είναι με το μέρος των «Κόκκινων διαβόλων» καθώς στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν την Νιούκαστλ μετράνε 4 νίκες και 1 ισοπαλία με 4/5 goal/goal & over 3,5. Απόντες οι Φρεντ, Ράσφορντ και Χέντερσον ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Μακ Τόμινει.

Από την αντίπερα όχθη οι «ανθρακωρύχοι» προέρχονται από ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα τους με την Σαουθάμπτον, όπου πήρανε και τον πρώτο φετινό τους βαθμό. Γκρίνια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών για το κακό ξεκίνημα της ομάδας τους, μετά και από τον αποκλεισμό από το κύπελλο από την Μπέρνλι στα πέναλτι μετά την λευκή ισοπαλία της κανονικής διάρκειας. Σε κακή χρονική στιγμή επισκέπτεται το “Old Trafford” ο Στιβ Μπρους, καθώς εκτός από τον ενθουσιασμό της άφιξης του Ρονάλντο και την κακή παράδοση έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικά θέματα. Συγκεκριμένα ο Άγγλος προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αλμιρόν, Ντάρλοου, Ντουμπράβκα, Φρέϊζερ και Σέλβεϊ ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Γουίλσον, Χέϊντεν και Ντάμετ.

Εκτίμηση : Όλες οι συγκυρίες δείχνουν μια μεγαλειώδη επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπορώ να το παραβλέψω. Επίσης έχω εντοπίσει ένα ειδικό στοίχημα όπου και θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Οι προσπάθειες στο στόχο του Μπρούνο Φερνάντες καθώς κατά τη γνώμη μου ο Πορτογάλος θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μιας και οι άμυνες πλέον θα προσαρμόζονται πάνω στον Ρονάλντο, οπότε θα έπρεπε το όριο να είναι μεγαλύτερο.

Μάχη στη κορυφή

Η Βικτόρια Πλζεν προέρχεται από κάποια ατυχή αποτελέσματα πριν τη διακοπή. Αρχικά έχασε με 1-0 στην έδρα της Χράντεκ Κράλοβε με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση μένοντας 2η με 15 βαθμούς. Έχασε την ευκαιρία επίσης να βρεθεί στους ομίλους του Conference League καθώς αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με συνολικό σκορ 3-2. Η έδρα της είναι το δυνατό της σημείο καθώς από τις 20/05/2021 μετράει 7 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της και παράλληλα στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Σπάρτα Πράγας έχει ισάριθμες νίκες με 3/5 over 2,5. Απόντες οι Σερμάκ και Καλβάχ.

Παρά τον δύσκολο Αύγουστο των πολλών απουσιών η Σπάρτα Πράγας κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Europa League . Στον τελευταίο της αγώνα κέρδισε με 1-0 την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε και έφτασε τους 16 βαθμούς. Οι «Σπαρτιάτες» έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 16 γκολ. Στις 5 τελευταίες εξόδους της η Σπάρτα τα έχει βρει σκούρα μετρώντας 1-1-3 με 4/5 over 2,5. Απόντες οι Χόγιερ και Κρέγτσι ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Σελούστκα, Ντοκάλ, Τζούλις, Στετίνα και Βίντχαϊμ.

Εκτίμηση : Μεγάλη μάχη στο Πλζεν ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Με βάση την προϊστορία και το ένστικτο πιστεύω ότι η ζυγαριά γέρνει προς τους γηπεδούχους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.67
16:00
Μάλμε - Νόρκεπινγκ
Over 2,5
1.57
16:30
Φράιμπουργκ - Κολωνία
Over 2,5
1.70
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ
1 & over 3,5
2.22
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ
Μπ. Φερνάντες 2+ προσπάθειες στο στόχο
2.00
BET: 7 units
Μονό
20:00
Βικτόρια Πλζεν - Σπάρτα Πράγας
1Χ & over 1,5
2.12
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις