«Φούσκες» στο λιμάνι

«Φούσκες» στο λιμάνι

Την καλημέρα μας σε όλους, επιστρέφουμε επιτέλους στην κανονική αγωνιστική δράση που μας είχε λείψει. Στην τελευταία μας δυάδα από τα προκριματικά του Μουντιάλ παίξαμε και χάσαμε, με τον αγώνα της Ελβετίας να βγαίνει εύκολα, αλλά το δεύτερο ματς από την Εθνική μας, που μας πίκρανε μεν στο στοίχημα, αλλά μας έδωσε μεγάλη χαρά με την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα παίζουμε μπαλίτσα στην πάντοτε δύσκολη για προβλέψεις Premier League και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Σαουθάμπτον έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές παίρνοντας δύο ισοπαλίες απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και Νιουκάστλ. Βρίσκει τα πατήματά της επιθετικά, έχοντας βρει δίχτυα και στους τρεις έως τώρα αγώνες, έχει ωστόσο σοβαρά αμυντικά προβλήματα, καθώς έχει μείνει πολύ μακριά από το μηδέν παθητικό. Στον τελευταίο αγώνα με τη Νιουκάστλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, με τον Αυστριακό κόουτς να μην έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του και να παρατάσσεται με τον ίδιο σχηματισμό που είχε απέναντι στις «Καρακάξες».

Από την άλλη πλευρά τα «Σφυριά» του Λονδίνου έχουν επίσης ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν με δύο νίκες και μία ισοπαλία, σφυροκοπώντας κυριολεκτικά τις αντίπαλες άμυνες, μετρώντας ήδη δέκα γκολ στο ενεργητικό τους. Μπροστάρης είναι φυσικά ο σέντερ φορ Μάικλ Αντόνιο που είναι σε «δαιμονισμένη» φόρμα, έχοντας πετύχει ήδη τέσσερα γκολ. Αμυντικά έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα που φάνηκαν και στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, σε έναν θεαματικό αγώνα που θα μπορούσε να λήξει τόσο με 3-2 όσο και με 2-3. Ο κόουτς της θέλει να δώσει βάση στην αμυντική λειτουργία για τη συνέχεια της χρονιάς, ενώ στα θετικά για τον Μόγιες είναι οι προσθήκες στο ρόστερ των Βλάσιτς, Ζούμα και Κραλ.

Θα πάμε με το μομέντουμ της Γουέστ Χαμ, η οποία έχει να χάσει από τη Σαουθάμπτον από το 2017. Αν όχι τη νίκη, μπορεί σίγουρα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
17:00
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
X2 & over 1,5
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις