Μπάσκετ. Με το βλέμμα στο classico

Προγνωστικά Μπάσκετ

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το βλέμμα στο classico

Καλημέρα σε όλους. Με φόρα από τα σερί ταμεία πάμε σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ να ασχοληθούμε με το Super Cup της Liga Endesa.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια

Στον πρώτο χρονολογικά αγώνα η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Βαλένθια. Οι “μπλαουγκράνα” κράτησαν τον βασικό κορμό τους με μοναδική απώλεια τον Άνταμ Χάνγκα. Από το ρόστερ λείπουν και οι Ερτέλ, Βέστερμαν, οι οποίοι ήταν ξένο σώμα από τα μέσα της περσινής χρονιάς. Ενισχύθηκαν σημαντικά σε όλες τις γραμμές. Απέκτησαν στα γκαρντ τον Λαπροβίτολα από την Ρεάλ και τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Λιθουανό Γιοκουμπάιτις. Ακόμη απέκτησαν στους φόργουορντ τον Αμερικανό Νάιτζελ Χέιζ από την Ζαλγκίρις και στους σέντερ την περσινή αποκάλυψη του Εγκις Αταμάν, τον Τούρκο Σανλί.

Από την άλλη, η Βαλένθια αποδυναμώθηκε σημαντικά με την αποχώρηση του Νίκολα Κάλινιτς, αλλά κάλυψε το κενό του με την έλευση του Κουβανού Ριβιέρο. Άλλαξε προπονητή αποκτώντας τον Χοάν Πεναρόγια, ο οποίος είχε παρουσιάσει έργο στην Σαν Πάμπλο Μπούργκος. Η Βαλένθια φέτος θα αγωνίζεται στο Eurocup.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί η Μπαρτσελόνα και η νίκη της θα μπει στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ. Ακόμη θα βάλουμε και το under 15,5 πόντων του Νίκολα Μίροτιτς καθώς του έγινε πρόταση για μείωση αποδοχών, την οποία αρνήθηκε, ερχόμενος σε ρήξη με τη διοίκηση της… ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τενερίφη – Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο παιχνίδι η Τενερίφη αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι, καθώς η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στo κλειστό της Λα Λαγκούνα στην Τενερίφη, κράτησαν τον κορμό τους και ενισχύθηκαν με τον Φιτιπάλδο από την Μπούργκος και τον Γουίλτζερ από την Τουρκ Τέλεκομ.

Aπό την άλλη, η Ρεάλ έχασε τους Λαπροβίτολα, Ντεκ και Γκαρούμπα, αλλά ενισχύθηκε σημαντικά με τους Ουίλιαμς-Γκος, Τόμας Ερτέλ, Χάνγκα και Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Στόχος της φέτος είναι η κατάκτηση όλων των τροπαίων.

Εκτίμηση: Φαβορί η Ρεάλ στην αναμέτρηση και ας παίζει εκτός έδρας. Η δυναμική της είναι τεράστια και στα σημαντικά παιχνίδια δηλώνει πάντα  παρούσα. Μοναδική απουσία της ο τραυματίας Άντονι Ράντολφ. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη της Ρεάλ και με το under 16,5 πόντων του Γκιόργκι Σερμαντίνι καθώς απέναντί του θα βρει δύο παίκτες που είναι ποιοτικά ανώτεροι (Πουαριέ και Ταβάρες).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 1.97
20:00
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
1
1.32
23:00
Τενερίφη - Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.49
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.37
20:00
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
Μίροτιτς under 15,5 πόντοι 
1.87
23:00
Τενερίφη - Ρεάλ Μαδρίτης
Σερμαντίνι under 16,5 πόντοι  
1.80
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις