Αντιμέτωπος της ομάδας που τον ανέδειξε

Αντιμέτωπος της ομάδας που τον ανέδειξε

Καλημέρα φίλες και φίλοι Κουβανέζοι. Οι υποχρεώσεις των εθνικών τελείωσαν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η πλούσια δράση επιστρέφει. Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα επανέρχονται και μαζί με αυτά, αρχίζει και η δική μας Super League, η οποία βγάζει προγνωστικά.

Κόντρα στην.. πρώην

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αντάμωμα μας φύλαγε η επιστροφή από τις εθνικής υποχρεώσεις, με την Μπάγερν Μονάχου του Γιούλιαν Νάνγκελσμαν να κοντράρεται με την Λειψία, ομάδα η οποία τον ανέδειξε και την ανέδειξε.

Εδώ και λίγους μήνες, η Λειψία έχει μπει στην εποχή Μαρς, ο οποίος μεταπήδησε από την Σάλτσμπουργκ στην Γερμανία. Ο Αμερικανός τεχνικός στην προσπάθεια να περάσει τα δικά του «θέλω» στην ομάδα μετράει μέχρι στιγμής μία νίκη με την Στουτγκάρδη και δύο ήττες με Μάιντζ και Βολφσμπουργκ.

Από την άλλη μεριά, η Μπάγερν έχοντας στην άκρη του πάγκου της τον νέο, αλλά πολύ ταλαντούχο και πρώην προπονητή της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν ξεκίνησε με μια ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ στην πρεμιέρα, αλλά στα δύο επόμενα παιχνίδια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων νικώντας Κολωνία και Χέρτα, ενώ στο μεσοδιάστημα αυτών πήρε και το Σούπερ Καπ απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Εκτίμηση: Ο Νάγκελσμαν γνωρίζει πολύ καλά την Λειψία, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι η ομάδα έχει αλλάξει χαρακτήρα με τον Μαρς στο τιμόνι. Αυτό σε συνδυασμό με την ανωτερότητα των Βαυαρών μας οδηγεί στην αρκετά ελκυστική, λόγω αποδόσεων, επιλογή του διπλού, το οποίο το βρίσκουμε στο 2.15 και το κρατάμε για τα προγνωστικά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Υποχρεωμένος να ξεκινήσει με το δεξί

Η περσινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφική για πολλούς λόγους. Θέλετε το γεγονός ότι έμεινε εκτός Ευρώπης, ότι άλλαξε πόσους προπονητές και δεν στέριωσε κανείς, διαλέξτε και πάρτε. Ωστόσο, φέτος οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για μία καινούργια εκκίνηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάθεται πλέον στην άκρη του πάγκου. Στα μεταγραφικά, το «τριφύλλι» κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όπου ακολούθησε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ ολοκληρώνοντας κινήσεις όπως αυτή του Παλάσιος και Βιτάλ, από τους οποίους περιμένει πολλά ο Σέρβος τεχνικός.

Σην αντίπερα όχθη, ο Απόλλων Σμύρνης έρχεται από μια ικανοποιητική σεζόν, όπου πέτυχε μια σχετικά άνετη παραμονή. Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ήταν πολύ δραστήριος καθώς απέκτησε συνολικά 11 παίκτες, την στιγμή που άλλοι 16 είδαν την πόρτα της εξόδου, ενώ τις εντυπώσεις έκλειψε η έλευση του Μπρούνο Άλβες. Αλλαγή υπήρξε και στον πάγκο με τον Μάκη Χαβο να αποχωρεί και τον Γιάννη Πετράκη να τον διαδέχεται έχοντας θέσει ως στόχο μια άνετη παραμονή.

Εκτίμηση: Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που είδαμε τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό (στο φιλικό με την Μίλαν όπου ηττήθηκε 2-1), από τότε οι πράσινοι έχουν προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές, οι οποίες είναι έτοιμες να προσφέρουν. Περιμένουμε εκκίνηση με το δεξί, επομένως ποντάρουμε τον άσο σε απόδοση 1.40.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
19:30
Λειψία - Μπάγερν Μονάχου
2
2.15
BET: 5 units
Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης
1
1.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις