Ποικιλία επιλογών με άρωμα Ελλάδας

Ποικιλία επιλογών με άρωμα Ελλάδας

Χαιρετώ όλη την παρέα. Ξεκινάμε πλέον την νέα σεζόν στο φουλ. Καλή αρχή να έχουμε με πολλά ταμεία. Η σημερινή αγωνιστική μέρα έχει δύο μεγάλες επιστροφές. Το ντεμπούτο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ και την επιστροφή της πολύπαθης ελληνικής Super League. Εμείς θα δούμε προγνωστικά από τα παιχνίδια αυτών των δύο επιστροφών, συν μία ακόμη μεγάλη Ιταλική μονομαχία.

Προγνωστικά: Η μεγάλη επιστροφή δίνει ώθηση

Ας ξεκινήσουμε με την σειρά, από το ματς που ξεκινάει πιο νωρίς στο Μάντσεστερ. Σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο τα 2/3 της πόλης, με τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» από εκεί που καίγανε τις φανέλες του CR7 πλέον να ανυπομονούν για την πρεμιέρα του Πορτογάλου. Γενικά με όποια ομάδα και να έπαιζε η Γιουνάιτεντ αυτή την αγωνιστική, θα της έδινα το προβάδισμα και πόσο μάλλον με μια ομάδα σαν την Νιουκάστλ που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν, θεωρώ την νίκη δεδομένη. Αυτό που μένει είναι να βρούμε μια επιλογή που να αξίζει βάσει απόδοσης σε αυτή την διαφαινόμενη νίκη. Στο πρώτο ματς για φέτος στο «θέατρο των ονείρων», η ομάδα του Σόλσκιερ φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Λιντς, μια ομάδα ανώτερη από την Νιούκαστλ. Ούτε η απόδοση του Ρονάλντο ως σκόρερ δεν αξίζει γιατί το πόσο θα χρησιμοποιηθεί παραμένει θολό.

Έτσι, σκεφτόμενος την παράδοση των πολλών γκολ στα μεταξύ τους και την κακή φόρμα της Νιούκαστλ μου αρέσει πολύ η επιλογή της νίκης της Γιουνάιτεντ από το ημίχρονο μαζί με το να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Κόντρα στα φαβορί

Συνεχίζουμε, ερχόμενοι για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο για την πολύ ενδιαφέρον πρεμιέρα του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες τα πήγανε εξαιρετικά στα φιλικά που δώσανε με τον Αστέρα να μένει αήττητος και τα «καναρίνια» να έχουν μόλις μια ήττα από τον Βόλο. Ενισχύθηκαν και οι δύο, με τις περισσότερες προσθαφαιρέσεις να γίνονται στον Παναιτωλικό. Στα χαρτιά το ρόστερ των «Αρκάδων» φαίνεται ελάχιστα ποιοτικότερο, με τους Αγρινιώτες να φέρνουν εξίσου έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Η νέα σεζόν ξεκινάει με κόσμο στα γήπεδα, κάτι το οποίο στατιστικά βοηθάει τονν Παναιτωλικό που κάθε σεζόν στηρίζεται στην έδρα του και στους φιλάθλους του. Το ζευγάρι στο Αγρίνιο έχει πολλές ισοπαλίες, με τις νίκες σε επίπεδο Α’ εθνικής να είναι μοιρασμένες.

Θα προτιμήσω την έδρα και θα κοντράρω τον Αστέρα, που λανθασμένα προσφέρεται ως φαβορί στα προγνωστικά.

Λάθος φαβορί

Στην Νάπολι θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας, από το ντέρμπι της τοπικής ομάδας με την Γιουβέντους. Η Νάπολι προέρχεται από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς ενώ η «Γιούβε» δεν έχει ακόμα κερδίσει στο πρωτάθλημα. Πολύ κατώτερη των περιστάσεων μέχρι στιγμής η ομάδα του Αλέγκρι, έχασε εντός από την Έμπολι ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Ούντινε. Χωρίς νίκη λοιπόν, ενώ αυτή δεν αποκλείεται να αργήσει αφού μετά την Νάπολι ακολουθεί η Μίλαν. Οι «παρτενοπέι» δεν έχουν πείσει, με μία νίκη κόντρα στην αδύναμη Βενέτσια και μία πολύ δύσκολη νίκη «Λουίτζι Φεράρις» της Τζένοα. Στα αγωνιστικά έχουμε πλούσιο απουσιολόγιο με τον Ζιελίνσκι να παραμένει εκτός. Στα του τερματοφύλακα, εκεί που ο Μέρετ φαινόταν να κλέβει την φανέλα βασικού από τον Οσπίνα, τραυματίστηκε στην πλάτη στο παιχνίδι με την Τζένοα και δεν θα ξεκινήσει. Η Γιουβέντους επίσης δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στην διάθεση της τους Κιέζα και Ντιμπάλα.

Μπορεί η ψυχολογία να είναι με το μέρος των γηπεδούχων αλλά η απόδοσή τους δεν δικαιολογεί την επιλογή ως φαβορί. Αντιθέτως, η Γιουβέντους μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά αλλά χρειάζεται τους βαθμούς και θα δούμε αν η διακοπή των εθνικών ηρέμησε το κλίμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
17:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ
1 ημιχ. / 1 τελ. & οver 2,5
2.05
BET: 15 units
Combo
18:15
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
1Χ & under 3,5
1.93
BET: 25 units
Combo
19:00
Νάπολι - Γιουβέντους
Χ2 & under 3,5
2.12
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις