Πρεμιέρα με ρίσκο στη Superleague

Πρεμιέρα με ρίσκο στη Superleague

Superleague: Πρεμιέρα με ρίσκο 

Καλησπέρα σε όλους. Φτάσαμε αισίως στην 11η Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουμε την στοιχηματική πάντα, ενασχόλησή μας, με την πρεμιέρα της ελληνικής Superleague. Δεκατέσσερις ομάδες βρίσκονται στην αφετηρία για τον φετινό μαραθώνιο στα γήπεδα της χώρας. Και ξεκινάμε…

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Πρεμιέρα στο Αγρίνιο. Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αγρινιώτες αρκετά ανανεωμένοι, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό πως θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, μετά από πολύ καιρό, κάτι που τους δίνει διαχρονικά μεγάλη ώθηση. Νέος προπονητής της ομάδας ο Γιάννης Αναστασίου, αρκετές μεταγραφικές προσθήκες και εξαιρετική εικόνα σε άμυνα και επίθεση, στα φιλικά παιχνίδια.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στην άλλη πλευρά. Οι Αρκάδες προέρχονται από μία πετυχημένη περσινή σεζόν, κάτι που οδήγησε και στην παραμονή του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο της ομάδας. Μεταγραφικές προσθήκες γίνανε από την ισπανική αγορά, ο βασικός κορμός παρέμεινε ο ίδιος. Πολύ καλή εικόνα στα φιλικά και για τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτίμηση: Όπως σε κάθε πρεμιέρα έτσι και σε αυτή, η κάθε πρόβλεψη αποτελεί ρίσκο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, γιατί ο Παναιτωλικός αποτελεί ερωτηματικό, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη. Στο «photo finish» πιστεύω θα επικρατήσει ο Παναιτωλικός λόγω έδρας. Θα ρισκάρω με τον άσο.

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Πάμε “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, στον έτερο σαββατιάτικο αγώνα, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι “πράσινοι” με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με ντεμαράζ μεταγραφών λίγο πριν την λήξη της περιόδου (Λούνγκβιστ, Βιτάλ, Παλάσιος), θέλουν να κάνουν αυτό που δεν πετύχανε πέρυσι. Να κατακτήσουν μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πολλά νέα πρόσωπα, θα χρειαστεί χρόνος για να «δέσει» η ομάδα.

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού έκανε ο Απόλλων Σμύρνης λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αφού ανακοίνωσε την προσθήκη του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Μπρούνο Άλβες. Κατά τα άλλα και εδώ έχουμε αλλαγή προπονητή με τον Γιάννη Πετράκη να διαδέχεται τον Γιώργο Παράσχο. Μέτριες οι εμφανίσεις στα φιλικά.

Εκτίμηση: Αμφιβάλλω για την αγωνιστική ετοιμότητα και των δύο ομάδων. Δεν αξίζει ο άσος, θα πάω με τα γκολ 2-3.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 5.59
18:15
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
1
2.87
20:30
Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης
2-3 γκολ
1.95
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις