Ace of Spades!

Ace of Spades!

Καλημέρα σε όλους,

Κάναμε σεφτέ στο Tipster’s league προχθές με το over στα games του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη το οποίο επαληθεύτηκε σχετικά εύκολα. Ευελπιστώντας να συνεχίσουμε έτσι, θα επιστρέψουμε στο αντρικό τουρνουά και θα δούμε επιλογές από τον 1ο ημιτελικό και τον αγώνα του Ρώσου, νο2 στον κόσμο, Ντανίλ Μεντβέντεφ και του νεαρού Καναδού νο15 στον κόσμο Φέλιξ Οζερ Αλιασίμ.

Ο Ρώσος, ο οποίος θυμίζω αποτελεί την μακροχρόνια επιλογή μας για νικητή του τουρνουά, έφτασε σχετικά άνετα στα ημιτελικά, αποκλείοντας κατά σειρά τους Γκασκέ, Κέπφερ, Αντούχαρ, Έβανς και Βαν ντε Ζάνσχουλπ, χάνοντας 1 σετ μονάχα από τον τελευταίο. Ο ταλαντούχος Καναδός είναι τενίστας που φτάνει μακριά σε αρκετά τουρνουά, αλλά παραδόξως μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο τουρνουά της ATP, καθώς έχει μέχρι τώρα 8 χαμένους τελικούς.

H βασική μας επιλογή από αυτό τον αγώνα θα είναι το under στους άσους του αντίπαλου του Μεντβέντεφ. Όπως έχουμε ξαναπεί, ο τρόπος υποδοχής του Ρώσου στα σερβις των αντιπάλων ελαχιστοποιεί πολύ την πιθανότητα τους για άσους πληρώνοντας μας συχνά με το under τους. Χαρακτηριστικό σε αυτό είναι ότι κάποιοι από τους καλύτερους σέρβερ, όπως ο Οπέλκα, ο Ισνερ, αλλά και ο Χουρκάζ, του περάσανε λιγότερους από 10 άσους στα πρόσφατα παιχνίδια τους (8, 4, και 9 αντίστοιχα).

Ο Μεντβέντεφ σε 5 αγώνες ως τώρα στο US OPEN έχει δεχτεί 6 άσους, οπότε δεν βλέπω πως μπορεί να δεχτεί 11 σε έναν αγώνα, ακόμα και από τον καλό σέρβερ Οζερ Αλιασίμ! Επιλογή μας λοιπόν στα προγνωστικά τένις το under 10,5 άσους του Αλιασίμ στο 1.80.

Από το ίδιο αγώνα και με την λογική εκτίμηση ότι ο Ρώσος θα είναι νικητής με 3-0 ή 3-1, θα επιλέξω ακόμα μία επιλογή και θα πάρω το under 167.5 λεπτά στον χρόνο του αγώνα στο 1.87, καθώς ακόμα και το τελευταίο ματς του Μεντβέντεφ που κρίθηκε στα 4 σετ (3-1) έφτασε τα 144 λεπτά.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Φελίξ Οζε Αλιασίμ - Ντανίλ Μεντβέντεφ
Φ. Αλιασίμ συνολικοί Άσοι: Under 10.5
1.80
BET: 15 units
Μονό
22:00
Φελίξ Οζε Αλιασίμ - Ντανίλ Μεντβέντεφ
Διάρκεια (λεπτά): Under 167.5
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις