Δράση στην Ευρώπη με πολλά γκολ

Δράση στην Ευρώπη με πολλά γκολ

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με γκολ

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι, μετά από μια συνετή παύση μεταξύ των προκριματικών των εθνικών ομάδων είμαστε πάλι εδώ στην στήλη μας όπως μάθαμε τον τελευταίο χρόνο. Πάμε να κάνουμε ποδαρικό στον Σεπτέμβριο με τα αγαπημένα μας over από τα ευρωπαϊκά σαλόνια, για να δούμε τι βγάλαμε!

Ώρα για ανάκαμψη

Μετά από έναν δύσκολο Αύγουστο, η Μπρόντμπι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Europa League μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League από την ισχυρή Σάλτσμπουργκ. Εντός συνόρων έχει προβλήματα, αν και στη τελευταία της αναμέτρηση κέρδισε με 2-0 την Μίντιλαντ και έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Στην 8η θέση με 7 βαθμούς η πρωταθλήτρια Δανίας και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την Σίλκεμποργκ. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους οι πρωταθλητές ως γηπεδούχοι έχουν πέντε νίκες με 4/5 over 2,5 και 3/5 goal/goal & over 3,5.

Η Σίλκεμποργκ προέρχεται από πολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Ράντερς και την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Δανίας, κερδίζοντας με 3-1 την Σκίβε εκτός έδρας. Στην 6η θέση με 10 βαθμούς και πολλά χαμόγελα για τους νεοφώτιστους της κατηγορίας για την εξέλιξη της σεζόν. Αμφίβολος ο Μάσοπ.

Εκτίμηση: Ώρα για ανάκαμψη των πρωταθλητών και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές με παράδοση και έδρα στο μέρος τους. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, γι’ αυτό θα κινηθώ με ένα combo.

Πολλά γκολ στο Μπριζ

Η διακοπή ήρθε σε ένα κρίσιμο σημείο για τους πρωταθλητές Βελγίου, καθώς στην τελευταία τους αναμέτρηση ηττήθηκαν με 6-1 στην έδρα της Γάνδης. Η ήττα αυτή έριξε την Μπριζ στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Οστάνδη μετράει πέντε νίκες με 4/5 over 2,5 & 3/5 over 3,5. Το μυαλό των πρωταθλητών μπορεί να είναι στον μεσοβδόμαδο αγώνα στην έδρα τους με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά προέχει να διατηρήσουν και τις ισορροπίες που διαταράχθηκαν εντός συνόρων μετά τον εξευτελισμό από την Γάνδη.

Η Οστάνδη έκανε την 2η συνεχόμενη ήττα και 3η για φέτος, αυτή τη φορά από την Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-0 στην έδρα της. Στις 3 φετινές της εξόδους, η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν έχει 1 ήττα, αλλά και 2 νίκες με goal/goal & over 4,5 απέναντι σε Γκενκ και Σερένγκ. Απόντες οι Μπούνεν και Φόρτες, ενώ αμφίβολος είναι ο Μακ Γκίχαν.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος θέλει να επανέλθει στις νίκες πριν τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι πουλάνε ακριβά το τομάρι τους εκτός έδρας, γι’ αυτό και περιμένω πολλά γκολ στο Μπριζ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Μπρόντμπι - Σίλκεμποργκ
1 & over 1,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
21:45
Μπριζ - Οστάνδη
Over 3 ΑΗ
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις