ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ημιτελικοί με δυάδες, μονά και ρίσκο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ημιτελικοί με δυάδες, μονά και ρίσκο

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ημιτελικοί με δυάδες, μονά και ρίσκο

Ημιτελικοί με δυάδες, μονά και ρίσκο

Όπως τα λέγαμε

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Ημέρα ημιτελικών σήμερα στο US Open με το ενδιαφέρον να αναμένεται μεγάλο και στα δύο ζευγάρια. Τέσσερις αθλητές διεκδικούν τα εισιτήρια για τον τελικό και η δράση κορυφώνεται. Προβλέψεις US Open στους ημιτελικούς των αντρών με μονές επιλογές αλλά και μία δυάδα υψηλής απόδοσης.

Θυμάστε το άρθρο με τις μακροχρόνιες επιλογές στο τουρνουά που είχα αναφέρει την εύκολη κλήρωση του Μεντβέντεφ; Το έργο του Ρώσου τελικά έγινε ακόμα πιο εύκολο από ότι είχαμε υπολογίσει. Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ, Σβάρτσμαν, Ίσνερ αποκλείστηκαν νωρίς και διευκόλυναν το έργο του Ρώσου. Παράλληλα, ο Μεντβέντεφ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους του. Επικράτησε σε όλους τους αγώνες ολοκληρωτικά και δείχνει έτοιμος για να βρεθεί ξανά στον τελικό. Το νούμερο 2 κόσμου μετράει 13 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια. Στα γήπεδα της Νέας Υόρκης έχει χάσει μόλις 1 σετ.

Αντίπαλός του, στην πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικό γκραν σλαμ, ο Καναδός Φέλιξ Αλιασίμ. Ο νεαρός είδε την τύχη να είναι στο πλευρό του μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Δεν αγωνίστηκε στον προημιτελικό, καθώς ο αντίπαλος του αποσύρθηκε στην αρχή του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού. Ο Φέλιξ παίζει πολύ σταθερά μέχρι στιγμής, χωρίς όμως να έχει αντιμετωπίσει αθλητή του τοπ 20. Προβλέψεις US Open σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και ένα πολύ επικίνδυνο αουτσάιντερ.

Ο Μεντβέντεφ δίνεται ως το απόλυτο φαβορί, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό με την μέχρι στιγμής εικόνα του. Θα μου άρεσε να ρισκάρω στην νίκη του Ρώσου στα τρία σετ που δίνεται σε τιμές διπλασιασμού. Άλλωστε είναι ο αθλητής με τα περισσότερα μπρέικ πόιντ μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Επίσης, η διαφορά στα συνολικά γκέιμ των αθλητών έχει αξία με τις τιμές να βρίσκονται σε αρκετά υψηλές τιμές.

Θα (ξανα)κάνει την υπέρβαση;

Στον έτερο ημιτελικό, δεύτερο χρονικά, θα βρεθούν οι Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Οι δύο αθλητές θα αναμετρηθούν ξανά σε ημιτελικό, μετά το Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο. Ο Νόλε θέλει να γράψει ιστορία και δεν το κρύβει. Θέλει να κάνει το Calendar Slam και παράλληλα να προσπεράσει σε τίτλους γκραν σλαμ τους Ναδάλ και Φέντερερ. Δεν μοιάζει να είναι ανίκητος, αλλά φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να ηττηθεί στα πέντε σετ. Έχασε σετ στα 4 από τα 5 του παιχνίδια. Στα υπόλοιπα 15 σετ όμως που κέρδισε δεν έχασε σε κανένα πάνω από τρία γκέιμ.

Στην απέναντι μεριά θα βρίσκεται ο πιο φορμαρισμένος αθλητής του κόσμου. Ο Ζβέρεφ προέρχεται από 16 συνεχόμενες νίκες και παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εξαιρετικός από την θέση του σέρβις και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση από την βασική γραμμή. Ο Γερμανός είχε επικρατήσει στην τελευταία τους συνάντηση και το ίδιο θα ήθελε να συμβεί και σήμερα. Με την συμμετοχή του στον ημιτελικό ο Ζβέρεφ επιβεβαίωσε και το μακροχρόνιο στοίχημά μας.

Φαβορί σωστά ο Νόλε αλλά όχι στις τιμές που δίνεται. Η νίκη του βρίσκεται στο 1.40+ και δεν θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο. Προβλέψεις US Open, με επιλογή combo αλλά και ειδικά σημεία. Η νίκη του Σέρβου με σύνολο γκέιμ άνω των 36 δίνεται σε πολύ υψηλές αποδόσεις. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για μπρέικ καθώς αμφότεροι πιέζουν πολύ στην υποδοχή. Να γίνουν 6 μπρέικ στο σύνολο του αγώνα δίνεται στο 1.60+ και έχει αξία. Το παιχνίδι αναμένεται απρόβλεπτο και σίγουρα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Καλή επιτυχία και τα λέμε στο τελικό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
23:00
Αλιασίμ - Μεντβέντεφ
0-3 ακριβές σκορ
2.00
BET: 10 units
Combo
02:00
Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ
1 & over 36,5
2.75
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.69
23:00
Αλιασίμ - Μεντβέντεφ
2 (-5,5 γκέιμ)
1.66
02:00
Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ
Over 5,5 μπρέικ
1.61
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις