Στήριγμα η Αλμέρε, γκολ στη Ρόντα

Προγνωστικά Ολλανδίας

 Προγνωστικά Ολλανδίας: Στήριγμα η Αλμέρε

Χαιρετώ τη παρέα και ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Κακή συγκομιδή στη τελευταία μου στήλη, καθώς καμία από τις τρεις προτάσεις δεν επαληθεύτηκε. Οριακά μεν, κουβάς δε. Πάμε στα φρέσκα και μετά από τη διακοπή για τις εθνικές, γυρίζουμε στα εγχώρια. Προγνωστικά Ολλανδίας για σήμερα Παρασκευή, αφού πλέον έχουμε κάποια δείγματα γραφής για το εν λόγω πρωτάθλημα.

Eerste divisie ή Β´ Ολλανδίας, όπως προτιμάτε και εκκίνηση από το παιχνίδι Τέλσταρ – Αλμέρε Σίτι. Δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος και βρίσκεται ουραγός και χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Τρομερές δυσκολίες αμυντικά έχοντας δεχθεί 13 γκολ ως τώρα. Στον αντίποδα η Αλμέρε μπήκε μουδιασμένα χωρίς επιτυχία για τρεις αγωνιστικές. Αλλά στις δύο τελευταίες δείχνει τα στοιχεία της περυσινής πετυχημένης σεζόν με δύο εμφατικές νίκες.

Στο δια ταύτα, φυσικά καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και έχουν το πρώτο λόγο. Δείχνουν να βρίσκουν τη ροή τους σιγά σιγά ειδικά επιθετικά και αυτή η Τέλσταρ δε δείχνει ικανή, με όσα έχει δείξει να κλέψει βαθμούς. Λίγο πάνω από το διπλασιασμό το διπλό και θα το επιλέξω.

Φαβορί η Ρόντα, αλλά τα γκολ το πρώτο λόγο

Την ίδια ώρα έχουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Ρόντα και Μπρέντα. Κοινή συνισταμένη των δύο ομάδων σε αυτό το ξεκίνημα, τα πολύ ανοιχτά παιχνίδια. Δύο νίκες μετράει η Ρόντα (δύο ήττες) και μια νίκη η Μπρέντα (δύο ισοπαλίες, μια ήττα) σε τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει. Καλύτερο ποδόσφαιρο από τους γηπεδούχους μέχρι στιγμής και σε συνδυασμό με απουσίες από μεριάς φιλοξενούμενων, έχουμε αυτόν το φαβορητισμό στον άσσο.

Προσωπικά θα τον αγόραζα, αλλά έλαβα υπόψιν τα παιχνίδια τους τα τελευταία χρόνια που έγιναν “ροντέο” και το ξανασκέφτηκα. Αμυντικά οι γηπεδούχοι βγάζουν τρομερή αφέλεια και σίγουρα η Μπρέντα έχει ποιότητα για να βρει γκολ. Ναι μεν το πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι με αυτά που έχουμε δει ως ώρας, αλλά τα γκολ έχουν το πρώτο λόγο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Τέλσταρ - Αλμέρε Σίτι
2
2.05
BET: 20 units
Combo
21:00
Ρόντα - Μπρέντα
1Χ & goal/goal
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις