Ποιος θα κατακτήσει το Conference League; Οι αποδόσεις!

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League

Στη σέντρα το Conference League

Η νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, το Europa Conference League ξεκινά! Υποτιμήθηκε αρκετά, όμως με μια πρόχειρη ματιά βλέπει κανείς τεράστια clubs όπως η Τότεναμ και η Ρόμα, ενώ υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις μικρότερων πρωταθλημάτων, σαν τη Φέγενορντ, την Άλκμααρ, τη Βασιλεία και την Κοπεγχάγη.

Μπορεί να μην έχουμε την τριπλή ελληνική εκπροσώπηση που ελπίζαμε τον Ιούλιο, αφού ΑΕΚ και Άρης χαιρέτησαν απ’ το δεύτερο προκριματικό γύρο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κρατά ζωντανές τις ελπίδες για μια καλή πορεία. Βρίσκεται σε έναν όμιλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με φαβορί για την πρωτιά την Κοπεγχάγη, όμως τόσο η Σλόβαν Μπρατισλάβας που απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα play off του Europa League όσο και η αδύναμη Λίνκολν του Γιβραλτάρ, είναι απολύτως του «χεριού» του.

Με την απαραίτητη υποσημείωση πως το Φεβρουάριο στα νοκ – άουτ, θα «πέσουν» στο Conference League οι τρίτες των ομίλων του Europa League και θα υπάρξουν ίσως νέα φαβορί για την κούπα, πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις κατάκτησης.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Φαβορί και outsiders

Φυσικά, πρώτο φαβορί η Τότεναμ, στο 5.00. Θα είναι αποτυχία για τους Λονδρέζους να μη φτάσουν τουλάχιστον στα ημιτελικά της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Πίσω τους η Ρόμα του Μουρίνιο στο 9.00. Θα έχει ενδιαφέρον μια συνάντησή του με την πρώην, ιδίως αν φτάσουν αμφότερες στο τέρμα της διαδρομής!

Περνώντας στις διψήφιες αποδόσεις, πρώτες βρίσκουμε τις Φέγενορντ και Ρεν στο 20.00. Πολλές οι αποτυχίες των Ολλανδών τα τελευταία χρόνια, ενώ οι Γάλλοι έχουν σταθερή παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ίδιο διάστημα. Στο 25.00 βρίσκεται η πρωτάρα σε ομίλους Ουνιόν Βερολίνου εξαργυρώνοντας την πολύ καλή χρονιά που έκανε στην Bundesliga.

Τέσσερις οι ομάδες που συναντάμε γύρω από το 30.00. Πρόκειται για τις Άλκμααρ, Βασιλεία, Γάνδη και Σλάβια Πράγας. Στο 40.00 βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μαζί με την Κοπεγχάγη και τη Φίτεσε. Από ‘κει και πέρα οι αποδόσεις ξεφεύγουν, ενώ αν κανείς δει κάποιο όνειρο με τις Λίνκολν ή Μούρα να σηκώνουν το τρόπαιο στον τελικό των Τιράνων, μπορεί να τις ποντάρει στο 1.000!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις