Με τα combo στις δεύτερες της Ευρώπης

Κουπόνι

Επιστροφή, λοιπόν, στο συλλογικό ποδόσφαιρο μετά το πρώτο φετινό μπρέικ για τις εθνικές. Τιμιότατη η εμφάνιση της Εθνικής μας προχθές, αλλά θα το θεωρήσω θαύμα αν του χρόνου τέτοια εποχή περίπου ετοιμάζουμε βαλίτσες για την μέση Ανατολή και το Κατάρ. Στα δικά μας τώρα, φτωχό, αλλά καλό το κουπόνι σήμερα με έμφαση στις δεύτερες κατηγορίες, αλλά και στα πρωταθλήματα χαμηλότερων ταχυτήτων. Πάμε να δούμε μαζί ποιες θα είναι οι σημερινές επιλογές μας.

Με την φόρμα στη Segunda Division

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την αναμέτρηση που σηκώνει την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στη LaLiga2 και ανοίγει και το κουπόνι, αυτή της Σπόρτινγκ Χιχόν με την Λεγανές. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν εκ διαμέτρου αντίθετα, με τους γηπεδούχους να στρογγυλοκάθοντε στη κορυφή με 10 πόντους σε 4 ματς και τη φιλοξενούμενη 21η και προτελευταία με μόλις 2. Η Χιχόν έρχεται από τεράστιο διπλό μέσα στη Χιρόνα, έχει την ψυχολογία και κυρίως έχει το τρόπο να κερδίζει ακόμη και ματς που δεν έχει τον έλεγχο. Από την άλλη η Λεγανές δεν πατάει καλά σε καμία από τις δύο περιοχές και έρχεται από ισοπαλία με την Ειμπάρ, αλλά και ήττα από την νεοφώτιστη Ίμπιθα.

Εκτίμηση: Το φαβορί στα χαρτιά είναι η Χιχόν, η οποίο όμως παρότι παίρνει αποτελέσματα, δείχνει να δυσκολεύεται να δώσει εκείνη το ρυθμό στο ματς. Η Λεγανές, από την άλλη, ψάχνει επιτέλους μία αντίδραση και ίσως ψάξουν και παραπάνω την νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και εν μέρει θα τους στηρίξουμε, πηγαίνοντας στο κόμπο του 1Χ και over 1.5 σε απόδοση 2.12.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με την ασφάλεια της έδρας

Πάμε τώρα στην απρόβλεπτη Championship και στο ματς ανάμεσα στη Μπέρμιγχαμ και την πολύπαθη Ντέρμπι Κάουντι. Δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει παρόμοια, με μόλις δύο βαθμούς να τις χωρίζουν. Με πολλά σκαμπανεβάσματα οι δύο ομάδες, θα είναι πιθανότατα από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω σε όλο το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, με τα βίας έφτιαξαν τη τελευταία στιγμή ένα μέτριο ρόστερ με συμβόλαια κυρίως μέχρι τον Γενάρη. Μέχρι τότε το σύνολο του Ρούνεϊ θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις της επιβίωσης και για την ώρα τα έχει πάει καλά – τηρουμένων των περιστάσεων – με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν πιο δύσκολο ξεκίνημα και οι απώλειες είναι δικαιολογημένες απέναντι σε Στόουκ, Μπόρνμουθ και την έκπληξη της περσινής χρονιάς Μπάρνσλεϊ.

Εκτίμηση: Πάλι, το φαβορί είναι η έδρα. Όμως η δίψα της Ντέρμπι και η καλύτερη από το αναμενόμενο εικόνα που έδειξε στο ξεκίνημα, μας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις ως προς την επιλογή του άσου. Έτσι, ξανακοιτάζουμε το κουπόνι και στρεφόμαστε πάλι στο combo του 1Χ over 1.5 στο 1.78, καθώς και εδώ δεν είναι οι άμυνες άξιες εμπιστοσύνης.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
22:00
Σπόρτινγκ Χιχόν - Λεγανές
1X & over 1.5
2.12
BET: 15 units
Combo
22:00
Μπέρμιγχαμ Σίτυ - Ντέρμπι Κάουντι
1X & over 1.5
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις