Σύγκρουση των «σερί»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Αφιλόξενο το «Μουστουάρ»

Επιστροφή στην κανονικότητα μετά το διάλειμμα των εθνικών, με την αναμέτρηση ΛοριάνΛιλ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα προγνωστικά Γαλλίας της Παρασκευής. Για πάμε…

Θετικό κρίνεται το πρώτο δείγμα γραφής της Λοριάν, με πέντε βαθμούς σε τέσσερεις αγώνες πριν την διακοπή (7η θέση). Στο τελευταίο είχε καλή απόδοση και δίκαια πήρε τον βαθμό στην έδρα της Λανς (2-2). Οι «μπακαλιάροι» τρέχουν εντυπωσιακό σερί χωρίς ήττα εντός έδρας από πέρυσι, καθώς με το 1-0 επί της Μονακό στις 13 Αυγούστου, συμπλήρωσαν επτά παιχνίδια αήττητοι με πέντε συνεχόμενες νίκες. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν στο «Μουστουάρ» ήταν από την αποψινή αντίπαλο και περσινή πρωταθλήτρια Λιλ, στις 21 Φεβρουαρίου του ’21 (1-4). Πάγια η τακτική του Πελισιέ με την πεντάδα στην άμυνα. Ιδιαίτερα συμπαγής πίσω (ιδίως εντός έδρας), ενώ φέτος παρουσιάζεται συνεπής και επιθετικά σημειώνοντας γκολ σε όλα τα φετινά. Θα λείψει ο Μορέλ (στόπερ), έλειπαν με τις εθνικές τους και είναι αμφίβολοι για βασικοί οι Λε Φε και Μοφί, αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι αμυντικοί Μέντεζ και Εργκό.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Λιλ, υποδεχόμενη την Μονπελιέ (2-1) στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή. Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει η ομάδα του Γκουρβενέκ την περσινή πρωταθλήτρια, ωστόσο η ποιότητα στο ρόστερ παραμένει και είναι θέμα χρόνου οι πρωταθλητές να πλησιάσουν τα περσινά τους στάνταρ. Σε αντίθεση με την Λοριάν, η Λιλ εμφανίζεται εξαιρετική εκτός έδρας, έχει ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φόρα «ον δε ρόουντ» (που λένε και στο χωριό, τελευταία ήττα το 3-2 στην έδρα της Μπρεστ στις 8 Νοεμβρίου του ’20!), χωρίς ωστόσο να δείχνει και φέτος την ίδια αποτελεσματικότητα στην άμυνα (ήδη εννιά γκολ παθητικό, 23 συνολικά πέρυσι). Παραμένει εκτός ο σημαντικός Σάντσες, αμφίβολοι οι Ρεϊνίλντο, Τζάλο, Μπότμαν και Τσελίκ.

Εναλλάξ πηγαίνουν οι νίκες στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο, χωρίς ισοπαλία στην Βρετάνη από τις 24 Απριλίου του ’11 (1-1, 4-0-3 υπέρ της Λιλ έκτοτε).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο διεθνής Κλεμάν Τουρπέν, με τον οποίο η Λοριάν μετρά 8/11 goal/goal ως γηπεδούχος, ενώ η Λιλ είναι αήττητη ως φιλοξενούμενη στις επτά τελευταίες εξορμήσεις της.

Ανώτερη ασφαλώς η Λιλ και με έφεση στα εκτός έδρας, ωστόσο η Λοριάν στην Βρετάνη είναι «σκληρό καρύδι». Δεν περιμένω να «πετάνε φωτιές» αμφότερες μετά την διακοπή και με σημαντικούς παίκτες να είναι αμφίβολοι ή να κουβαλούν κόπωση λόγω εθνικών. Πολύ 1-1 μου βγάζει, δεν αποκλείεται να μείνει εκεί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Ειδικό
22:00
Λοριάν - Λιλ
Any time score 1-1
2.70
BET: 10 units
Κόρνερ
22:00
Λοριάν - Λιλ
9-11 κόρνερ
2.87
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις