Ποντάροντας στην κούραση του ταξιδιού

Ποντάροντας στην κούραση του ταξιδιού

Καλημέρα κουβανέζοι! Περίοδος εθνικών αυτή που διανύουμε και το ίδιο ισχύει για την Εθνική beach soccer. Τα αγόρια του Στέφανου Σοϊλεμέ, κάθε άλλο παρά έτοιμα και ξεκούραστα είναι. Σήμερα ξεκινά η μοναδική ευκαιρία που έχουν οι εθνικές να κερδίσουν μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης του αντίστοιχου Euro.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το σύνολο των παικτών που παρατάσσεται, αν και αρκετά αξιοπρεπές στα χαρτιά, δεν χαίρει συνοχής. Σχεδόν τα μισά παιδιά που απαρτίζουν την Εθνική μας είναι από την Πάτρα και τα υπόλοιπα από την Αθήνα. Αυτό σημαίνει ότι παρότι γνωρίζονται και έχουν παίξει μαζί, δεν έχουν δέσει αρκετά σαν ομάδα. Ακόμη, η διαδικασία της μετάβασης στη Φιγκερόα, λόγω μέτρων για τον κορωνοϊό, στοίχησε αρκετά σε κούραση. Αυτό καθώς την Τρίτη, συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι, ώστε να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον «ασφαλές», τύπου καραντίνας χωρίς δυνατότητα προπόνησης.

Εχθές το απόγευμα πέταξαν αργά για την Πορτογαλία και κατέφθασαν σχετικά το απόγευμα. Με την άφιξή τους πραγματοποιήθηκε απογευματινή προπόνηση και η διοργάνωση τους έχει ορίσει ως εναρκτήριο παιχνίδι (9.15 τοπική ώρα). Αυτό σημαίνει πρακτικά μία προπόνηση, πολύ κούραση και πολύ πρωί στο γήπεδο για αγώνα απευθείας.

Προσωπικά θεωρώ ότι θα βγει η κούραση, αλλά και η μη συνοχή και το εναρκτήριο παιχνίδι θα μοιάζει σαν τα τρία πρώτα παιχνίδια του τουρνουά της Μόσχας του προηγούμενου καλοκαιριού. Σημειωτέο, τα παιδιά έχουν να βρεθούν από τις αρχές Αυγούστου στο τουρνουά που μόλις αναφέρθηκε. Τα αποτελέσματα σε αυτό το τουρνουά ήταν 2νίκες και 3 ήττες σε 5 παιχνίδια, εξ αυτών, 1-4 νίκη επί της Σουηδίας, 1-3 ήττα επί της Λιθουανίας, 0-5 ήττα με το Καζακστάν, 3-0 ήττα με την Βουλγαρία και 2-7 νίκη με την Σλοβακία (πρακτικά αδιάφορο ματς πλασαρίσματος για 5η – 6η θέση).

Η εθνική μας είναι αξιοπρεπής, δεδομένων των συνθηκών, αφού χρηματοδότηση δεν υπάρχει, παρά μόνο για το τεχνικό team και τα έξοδα των διοργανώσεων (σ.σ. οι παίκτες δεν πληρώνονται δηλαδή), σε σύγκριση με άλλες ομοσπονδίες, όπως το Καζακστάν, οι οποίες έχουν full time παίκτες. Τέλος το Καζακστάν είναι πολύ πιο έμπειρο σε τέτοια παιχνίδια, καθώς έχει μεγαλύτερη σε χρόνο παρουσία σε τέτοιες διοργανώσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα ποντάρω στη νίκη του Καζακστάν με ασιατικό χάντικαπ (-1) στο 2.60 και λίγα στην νίκη του Καζακστάν με under 7,5 τέρματα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
11:15
Καζακστάν - Ελλάδα
1 (-1 ΑΗ)
2.60
BET: 16 units
Μονό
11:15
Καζακστάν - Ελλάδα
1 & under 7,5
3.90
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις