Μουντιάλ 2022: Η τελευταία ευκαιρία

Μουντιάλ 2022: Η τελευταία ευκαιρία

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ελλάδα-Σουηδία

Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής να μπορέσει να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Μουντιάλ είναι ο αποψινός αγώνας, και για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες χρειάζεται μόνο νίκη.

Στο πρόσφατο παιχνίδι η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Κόσοβο, δεχόμενη το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ουσιαστικά όμως, δεν άξιζε τη νίκη. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής Φαν Σιπ με τρεις αμυντικούς στην άμυνα δε βγήκε και η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Ειδικά μετά το 0-1 μόνο αμυνόταν. Αγωνιστικά, ίσως προλάβει να παίξει ο Τζόλης, ωστόσο μέχρι στιγμής το πλάνο του προπονητή παραμένει θολό.

Οι Σουηδοί από την άλλη, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι κατάφεραν να κερδίσουν τους Ισπανούς με 2-1 και είναι στην πρώτη θέση και ως ένα βαθμό βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση. Στο τελευταίο φιλικό τους κέρδισαν με 2-1 το Ουζμπεκιστάν και γενικά διανύουν περίοδο φορμαρίσματος.

Εκτίμηση: Η εθνική θέλει πάση θυσία την νίκη, συνεπώς κάποια στιγμή στον αγώνα θα πρέπει να ανοιχτεί. Παράλληλα, αναμένουμε από τους διεθνείς να δείξουν πάθος και ζήλο και να έχουν δυνατά μαρκαρίσματα. Πάμε με την συνδυαστική επιλογή over 1.5 goal & over 1,5 κάρτες της Ελλάδας σε απόδοση 2.07.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
21:45
Ελλάδα - Σουηδία
Over 1,5 & Ελλάδα: over 1,5 κάρτες
2.07
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις