Πετάει η Ελβετία, ακόμα ψάχνεται η Ελλάδα

Πετάει η Ελβετία, ακόμα ψάχνεται η Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η στήλη δεν μπήκε καλά στη νέα σεζόν. Μετά τη φανταχτερή πρεμιέρα της Σταματίνας τη Δευτέρα όμως, επισκιάστηκαν τα πάντα.

Πετάει η Ελβετία, ακόμα ψάχνεται η Ελλάδα

Πάμε λοιπόν να επιστρέψουμε στην αγαπημένη συνήθεια αυτής της στήλης. Τα δυνατά ταμεία

Πετάει η Ελβετία – Χορεύει ο Τσούμπερ

Η Ελβετία μας εντυπωσίασε και μας πλήρωσε στο Εurο 2020. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Δεμένο σύνολο, άκρως επιθετικό και με φοβερή αυτοπεποίθηση πλέον. Πήρε ισοπαλία από την Ιταλία, την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Βόρειο Ιρλανδίας, να εδραιωθεί στην 2η θέση του ομίλου.

Ο Τσούμπερ της ΑΕΚ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, πατάει κάθε γωνιά του γηπέδου, και έχει τόσο δημιουργικές, όσο και εκτελεστικές ικανότητες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Πετάει, πετάει… και η Σουηδία

Η εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα η Εθνική μας δεν είναι καλή. Στατική ομάδα, χωρίς ρυθμό, συνεργασίες και τρεξίματα. Το τι φταίει, δεν θα το αναλύσουμε εδώ. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι η πολύ καλή απόδοση στο διπλό της Σουηδίας. Η οποία έδειξε δυνατό χαρακτήρα και πολλές ποδοσφαιρικές αρετές. Πολύ καλό στήσιμο από τον Γιάν Άντερσον, με φοβερές αλληλοκαλύψεις. Στην επίθεση δεσπόζουν οι μορφές του Ίσακ και του Κλάεσον. Ο δεύτερος είναι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες.

Μονό
21:45
Βόρειος Ιρλανδία - Ελβετία
2
1.70
BET: 30 units
Σκόρερ
21:45
Βόρειος Ιρλανδία - Ελβετία
Γκολ Τσούμπερ
3.50
BET: 3 units
Μονό
21:45
Ελλάδα - Σουηδία
2
2.26
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.86
21:45
Βόρειος Ιρλανδία - Ελβετία
2
1.70
21:45
Ελλάδα - Σουηδία
2
2.26
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις