Στήριξη στην ποιότητα των Σουηδών

Στήριξη στην ποιότητα των Σουηδών

Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Ποδαρικό για τη στήλη, που συμπίπτει με την τελευταία ημέρα των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Πολλά μη αναμενόμενα αποτελέσματα και λίγα γκολ στις προηγούμενες αγωνιστικές έκαναν την πρόβλεψη των αγώνων δυσκολότερη. Σε δύο σημεία θα κινηθούμε απόψε στη στήλη και θα ποντάρουμε στην ποιότητα των φαβορί.

Ουαλία – Εσθονία

Τρομερή ανατροπή για τους γηπεδούχους κόντρα στη Λευκορωσία με χατ τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην τελευταία θέση του ομίλου με 0 βαθμούς και 15 γκολ παθητικό σε 3 παιχνίδια. Οι Ουαλοί έχουν μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσουν την Τσεχία και να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση του ομίλου αποκτώντας πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022. Με όπλο την έδρα τους θα προσπαθήσουν να πιέσουν από την αρχή και να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη. Τα προβλήματα των Εσθονών στην άμυνα είναι πολλά και οι επιθετικοί των Ουαλών, με μπροστάρη των Μπέιλ, θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Ελλάδα Σουηδία

Δυσκόλεψαν τα πράγματα για την Εθνική μας ομάδα μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στο Κόσοβο. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, διαπίστωσαν πως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Κακό ποδόσφαιρο, χωρίς συνοχή και αποφασιστικότητα, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Στην αντίπερα όχθη, οι Σουηδοί μετρούν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχουν βάλει πολύ γερές βάσεις ακόμα και για την πρώτη θέση στον όμιλο.
Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ με τη διαφορά ποιότητας να είναι αρκετά μεγάλη. Με πιθανή νίκη στην Αθήνα, οι Σουηδοί πιάνουν την πρώτη θέση με 12 βαθμούς, 2 λιγότερους από το φαβορί του ομίλου, Ισπανία, και αυτό θα επιδιώξουν.

Μονό
21:45
Ουαλία - Εσθονία
1 & Over 2,5
1.80
BET: 10 units
Σκόρερ
21:45
Ουαλία - Εσθονία
Γκολ Μπέιλ
1.72
BET: 5 units
Μονό
21:45
Ελλάδα - Σουηδία
2
2.26
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις