Γκολ με το σταγονόμετρο

Προκριματικά Μουντιάλ

Αλάνια μου, την καλημέρα μας, ελπίζουμε να μας διαβάζετε παρέα με μια παγωμένη καφεδάρα όπου κι αν βρίσκεστε. Η Κυριακή ήταν μέρα «χαρμολύπης» θα λέγαμε γιατί ενώ το σημείο μας τελικά βγήκε, ήταν εις βάρος της Εθνικής μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και μεθοδικά, πάλι με Εθνικές που έχουν τη μερίδα του λέοντος στο κουπόνι. Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τα ματς Β. Ιρλανδία – Ελβετία και Ελλάδα – Σουηδία.

Στο πρώτο ματς, η Β. Ιρλανδία είχε ρεπό από τις επίσημες υποχρεώσεις την Κυριακή, δίνοντας φιλικό αγώνα με την Εσθονία, την οποία και κέρδισε με 0-1. Ουσιαστικά κυνηγάει τη δεύτερη θέση, καθώς η Ιταλία «ξέφυγε» βαθμολογικά έστω και με δύο ματς παραπάνω. Αμυντικά είναι σίγουρα πιο σταθερή, ενώ επιθετικά τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει ήταν εναντίον της ουραγού στον όμιλο, Λιθουανίας. Το κίνητρο για νίκη είναι μεγάλο, καθώς απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη δεύτερη Ελβετία.

Η φιλοξενούμενη Ελβετία στον αντίποδα πήρε την Κυριακή το 0-0 από την πρωταθλήτρια Ιταλία σε έναν αγώνα που οι περισσότεροι περίμεναν πως θα έληγε με over. Αυτό οφείλεται στην πολύ δυνατή άμυνά της, που έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στη φάση των προκριματικών και σε αυτή θα βασιστούν εν όψει του δύσκολου αποψινού ματς προκειμένου να φύγουν τουλάχιστον με την ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στον έτερο αγώνα, η Ελλάδα στον προχθεσινό αγώνα με τους Κοσοβάρους δέχτηκε την ψυχρολουσία του Μουρίτσι στο 92ο λεπτό και πλέον μόνο μαθηματικά προλαβαίνει το τρένο της πρόκρισης. Η εικόνα των παικτών του Φαν Σιπ απογοήτευσε τους φιλάθλους της με τους ποδοσφαιριστές ουσιαστικά να δείχνουν την απειρία τους στην πίεση, προσπαθώντας να κρατήσουν το 0-1 από το 60ο λεπτό. Το κλίμα είναι βαρύ στα αποδυτήρια, με τον Φαν Σιπ να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον «γαλανόλευκο» πάγκο σε τυχόν άσχημο αποτέλεσμα. Σημαντική η επιστροφή του Τζόλη, που πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Ολλανδού τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά η Σουηδία έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία αφού νίκησε εντός έδρας την Ισπανία με 2-1 την προηγούμενη εβδομάδα ενώ στο ρεπό τους νίκησαν το Ουζμπεκιστάν με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι. Θέλει να εκμεταλλευτεί το momentum για να σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου με σοβαρές βλέψεις για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ. Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή με έξι γκολ στο ενεργητικό της σε τρεις αγώνες και την άμυνά της να έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Η Ελλάδα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, όμως σίγουρα οι Σκανδιναβοί έχουν τον πρώτο λόγο καθώς και το κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Δυάδα απόδοσης 2.88
21:45
Β. Ιρλανδία - Ελβετία
No goal & under 3,5
1.75
21:45
Ελλάδα - Σουηδία
X2 & under 3,5
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις