ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μακροχρόνιες δυάδες παικτών Ευρωλίγκας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μακροχρόνιες δυάδες παικτών Ευρωλίγκας

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μακροχρόνιες δυάδες παικτών Ευρωλίγκας

Μακροχρόνιες δυάδες παικτών Ευρωλίγκας

Γεια και χαρά σε όλους. Σχεδόν τρεις εβδομάδες απέμειναν για την έναρξη της Euroleague με τις ομάδες αυτή την περίοδο να δίνουν φιλικές αναμετρήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Έχω ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές με μακροχρόνια παικτών τις οποίες θα «σπάσω» σε δύο δυάδες. Πάμε να δούμε ποιες είναι και να τις αναλύσουμε.

Μακροχρόνια Euroleague

Σέργιο Ροντρίγκεθ (Μιλάνο) under 4,7 ασίστ: Ο «Τσάτσο», στα 35 του πλέον, βρίσκεται… στη δύση της καριέρας του και σίγουρα δε θυμίζει τον Ροντρίγκεθ των περασμένων ετών. Δεν έχει βασικό ρόλο στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα μιας και βασικός γκαρντ είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Πέρυσι αγωνιζόταν σχεδόν 20 λεπτά στην Euroleague μοιράζοντας 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο. Τη φετινή σεζόν, και με την έλευση του Τζέριαν Γκραντ, θεωρώ πως θα αγωνίζεται το πολύ 18 λεπτά, μιας και ο πρώην Αμερικανός του Προμηθέα θα έχει και αυτός ενεργό ρόλο στο ρόστερ των Ιταλών. Οι 4,7 ασίστ που προσφέρονται για τον Σέρχι είναι πολλές στα μάτια μου και θα πάω με το under. Fail line το 4,3.

Άντε Ζίζιτς (Μακάμπι) under 9,3 πόντοι: Ο Κροάτης σέντερ πραγματοποίησε μία μετριότατη χρονιά πέρυσι με την «ομάδα του λαού». Στα 20 λεπτά που έμενε στο παρκέ ανά αγώνα σκόραρε 9,1 πόντους. Φέτος θεωρώ πως ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα τον χρησιμοποιεί λιγότερο χρόνο εξαιτίας της μεταγραφής του Τζέιλεν Ρέινολντς, ο οποίος λογίζεται ως το βασικό πεντάρι των Ισραηλινών. Πλην του Ρέινολντς, στη θέση του σέντερ υπάρχει και ο πολύπειρος Τζέικ Κοέν αλλά και ο 24χρονος Ρομάν Σόρκιν. Πεποίθηση μου πως πολύ δύσκολα ο Ζίζιτς θα κάνει το βήμα παραπάνω φέτος. Μην ξεχνάμε πως ο Κροάτης δε διαθέτει καθόλου το μακρινό σουτ στο ρεπερτόριό του. Επιλογή μου το under 9,3 πόντων του.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα) over 7,5 πόντοι: Ο Καλάθης αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους κορυφαίους πλέι μέικερ της Ευρώπης. Μπορεί να του αρέσει να μοιράζει πολύ τη μπάλα (είναι ο κορυφαίος πασέρ στην Euroleague), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ικανός σκόρερ. Διαθέτει πολύ καλό μπάσιμο και σουτ μέσης απόστασης, ενώ την περασμένη σεζόν βελτίωσε και το τρίποντο του (32.7%). Στα μάτια μου οι 7,5 πόντοι που προσφέρονται για τον Νικ είναι λίγοι. Θα κάνει σίγουρα και παιχνίδια μέσα στη χρονιά με 15+ πόντους και θεωρώ πως εύκολα δύσκολα θα ξεπεράσει το προσφερόμενο όριο. Fail line το 8,0.

Μπίλι Μπάρον (Ζενίτ) under 1,9 ασίστ: Ο Μπάρον είναι ένας από τους καλύτερους «τρίποντους» της διοργάνωσης. Είναι παίκτης που μόλις βρει έστω και ελάχιστο ελεύθερο χώρο, θα το «μπουμπουνίσει» ακόμα και αν βρίσκεται από τα δέκα μέτρα. Η πάσα σαφώς και έρχεται δευτερευόντως στο μυαλό όταν είναι καλά κλεισμένος. Τη σεζόν που μας πέρασε έδινε 1,7 τελικές πάσες κατά μέσο όρο σε κάτι περισσότερο από 18 λεπτά συμμετοχής. Δε βρίσκω το λόγο φέτος να δίνει περισσότερες και αυτό το στηρίζω σε μεγάλο βαθμό σε έναν παράγοντα. Αυτός είναι το γεγονός πως η Ζενίτ απέκτησε το καλοκαίρι τον Τζόρνταν Λόιντ. Ο Αμερικανός που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα αποτελεί κλασικό σκόρερ, αγωνίζεται στη θέση «2» και θα είναι βασικός στην πεντάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Αυτή είναι και η θέση του Μπάρον και αναμένω πως ο τελευταίος θα έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής σε σύγκριση με την σεζόν 2020-21. Εκτίμησή μου πως ο ύψους 1.88 shooting guard δε θα ξεπεράσει τις 1,9 ασίστ.

Καλή μας τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Δυάδα απόδοσης 3.27
Άντε Ζίζιτς
Under 9,3 πόντοι
1.87
Σέρχιο Ροντρίγκεθ
Under 4,7 ασίστ
1.75
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.50
Νικ Καλάθης
Over 7,5 πόντοι
1.87
Μπίλι Μπάρον
Under 1,9 ασίστ
1.87
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις