Ελπίζει μόνο με νίκη!

Προγνωστικά

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Στο κυνήγι για την 2η θέση

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Με επιτυχία πέρασε το χθεσινό σημείο, με την Σερβία να διαλύει από νωρίς (2-0 ημίχ.) το Λουξεμβούργο. Στα σημερινά προγνωστικά, ξεχώρισα τους Ισλανδούς που προσφέρονται σε μεγάλη απόδοση, οι οποίοι υποδέχονται στο παγωμένο Ρέικιαβικ την Βόρεια Μακεδονία.

Μόνο νίκη θέλει η Ισλανδία για να αρχίσει να το πιστεύει ξανά, καθώς απογοήτευσε στο προηγούμενο ματς με την Ρουμανία, όπου ηττήθηκε με 0-2. Γενικά είναι ομάδα που χτυπάει στα εντός έδρας ματς, αλλά φέτος δεν έχει βρει την νίκη. Αγωνιστικά δεν είναι και στα καλύτερά της, μιας και λείπει η εμπειρία στο κέντρο του χώρου, ενώ υπάρχει και η έλλειψη κάποιου ηγέτη, αφού ο Σίγκουρτσον κατηγορήθηκε για παιδοφιλία και είναι εκτός ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων.

Η Βόρεια Μακεδονία, αν και έμεινε στο 0-0 με την Αρμενία, έπαιξε καλύτερα και άξιζε την νίκη. Βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και θα προσπαθήσει να ξανακάνει την υπέρβαση που είχε κάνει και στο Euro και να φτάσει στην τελική φάση. Αγωνιστικά τώρα δεν βγάζει και μάτια, αλλά κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια, αφού βγάζει πάθος σε κάθε ματς και πάει πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μικρές διαφορές έχουν αγωνιστικά, αλλά θα σταθώ κυρίως σε δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι πως οι Ισλανδοί στηρίζονται στην έδρα τους και ο δεύτερος είναι πως οι Βόρειομακεδόνες θα αγωνιστούν με 8 βαθμούς κελσίου μέσα στην Ισλανδία, ενώ είναι συνηθισμένοι σε 26-32 βαθμούς. Δηλαδή θα είναι δύσκολο για αυτούς να προσαρμοστούν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Ισλανδία - Β. Μακεδονία
1 DNB
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις