Esports. Με διαφορά δυναμικής οι Αμερικάνοι

Διαφορά δυναμικής για τους Αμερικανούς

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα esports, ένα «άθλημα» που ασχολούνται πιο πολύ οι νέοι αλλά είναι εξίσου ενδιαφέρον και με τα συνηθισμένα αθλήματα. Υπάρχουν αρκετά βιντεοπαιχνίδια σε αυτόν τον χώρο, αλλά η “ειδικότητα” μου είναι κυρίως το CS:GO μιας και έχω αρκετή γνώση, αλλά και εμπειρία στο χώρο, αφού ευτύχησα να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο του παιχνιδιού. O σημερινός αγώνας είναι σημαντικός και καθοριστικός για τους Liquid αφού παίζουν για την πρόκριση τους, με τους αδιάφορους Team One.

Να εξασφαλίσει την πρόκριση

Από τρομερή νίκη με 2-0 κόντρα στους Entropiq έρχονται οι Liquid που με την προσθήκη του “Fallen” έχουν ανεβεί επίπεδο και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, αφού βρίσκονται στην 5αδα με τα φαβορί για την κατάκτηση. 16-12 νίκησε και στους δύο χάρτες, με τον “Naf” να είναι πρώτος στα kills αφού είχε από 29 και 27 αντίστοιχα στα δύο ματς. Με την σημερινή νίκη εξασφαλίζει την θέση της στα μπαράζ, εκεί που οι 2οι και οι 3οι από τους 4 ομίλους θα παίξουν μεταξύ τους και θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στα προημιτελικά.

Έχασε ξανά με 2-0 και συνεχίζει την κακή εικόνα η Team One που τρέχει αρνητικό σερί με 12 ήττες. Έμεινε ήδη εκτός διοργάνωσης και πλέον παίζει για τα τυπικά. Δεν διαθέτει τρομερούς παίκτες και της λείπει ένας ηγέτης. Έφτασαν ως εδώ με μία καλή πορεία, αλλά οι διαφορές είναι τεράστιες και αυτό φαίνεται.

Η Team One είναι εκτός διοργάνωσης και πέρα από το κίνητρο δεν έχουν και την κατάλληλη ποιότητα για να νικήσουν τους Αμερικάνους. Ξεκάθαρη νίκη για τους Liquid βλέπω, αλλά δεν μας “πληρώνει” καθόλου ικανοποιητικά έτσι θα ποντάρουμε σε under στο σύνολο γύρων για την Team One αφού πιστεύω θα μείνουν χαμηλά στο σκορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
14:30
Team Liquid - Team One
Team One Under 21.5 Σύνολο Γύρων
1.83
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις