Διαθέτει την ποιότητα η Σερβία

Διαθέτει την ποιότητα η Σερβία!

Καλημέρα στους αναγνώστες μας. «Ρεπάραμε» χθες και ίσως σωστά αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης έμεινε στο 1-1 με την Βουλγαρία, οι Ισπανοί χάσανε 2-1 από τους Σουηδούς ενώ Γερμανία και Τσεχία μείνανε χαμηλά στα σκορ. Σήμερα τα περισσότερα ματς έχουν ξεκάθαρο φαβορί και απλά θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους. Το ματς που επιλέγω και θα αναλύσω είναι αυτό μεταξύ της Σερβίας με το Λουξεμβούργο.

Ξεκούραστη νίκη στο Κατάρ

Από φιλική τεσσάρα έρχεται η Σερβία κόντρα στο Κατάρ, μιας και έκανε το ρεπό της και δεν είχε κάποια υποχρέωση. Σήμερα μπορεί να ξεφύγει από το Λουξεμβούργο αφού αν το νικήσει φεύγει στους τέσσερις πόντους διαφορά και την επόμενη αγωνιστική μπορεί να τους κάνει επτά αφού έχει εύκολο αντίπαλο και το Λουξεμβούργο έχει ρεπό. Με άλλα λόγια σήμερα κάνει την αρχή για την εξασφάλιση της πρόκρισης ενώ αν νικήσει με πάνω από δύο γκολ διαφορά, θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γενικά διαθέτει τρομερό υλικό με παίκτες από κορυφαίους συλλόγους και θα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αν φυσικά περάσει.

Από την άλλη τώρα, οι φιλοξενούμενοι κάνουν μία ικανοποιητική πορεία αλλά το επίπεδο τους είναι ακόμα χαμηλό και είναι σχεδόν αδύνατο μία τέτοια ομάδα με τέτοιο υλικό να βρεθεί στο Μουντιάλ. Βέβαια στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αρκετά αλλά πιστεύω πως άν δούμε την ίδια εικόνα που μας έδειξε το Λουξεμβούργο με το Αζερμπαϊτζάν τότε σίγουρα θα έχουν μεγάλο πρόβλημα μιας και οι Σέρβοι διαθέτουν τρομερή ποιότητα ειδικά στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Μπορεί η διαφορά τους να είναι στον πόντο, αλλά οι αγωνιστικές τους διαφορές είναι μεγάλες. Στο 1.85 ο άσσος από ημίχρονο αφού πιστεύω πως θα μπούνε από νωρίς να τελειώσουν το ματς και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό οι Σέρβοι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
19:00
Σερβία - Λουξεμβούργο
1 ημ. / 1 τελ.
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις