Με Αζέρους και Κύπριους…

Ντέρμπι ουραγών

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Θετικά ξεκινήσαμε τη νέα σεζόν και με τις δύο επιλογές μας να πηγαίνουν ταμείο. Θα συνεχίσουμε και σήμερα με προγνωστικά για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γιατί φαβορί η Ιρλανδία;

Οι δύο τελευταίοι του 1ου ομίλου αναμετριούνται απόψε, με την Ιρλανδία να υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν αυτές οι δύο ομάδες! Από τρεις ήττες έχουν αμφότερες, με 3-6 συντελεστή τερμάτων για τους Ιρλανδούς και 2-5 για τους Αζέρους.

Οι γηπεδούχοι παραλίγο να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Πορτογαλία αλλά τελικά ηττήθηκαν όταν στο 90’+6’ σκόραρε ο Ρονάλντο. Πολύ άσχημες εμφανίσεις μέχρι στιγμής και ομάδα που σκοράρει δύσκολα. Το Αζερμπαϊτζάν απογοητεύει και αυτό, όπως αναφέραμε λίγες ημέρες πριν, αλλά πιστεύω πως δεν είναι χειρότερο της Ιρλανδίας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η πολύ χαμηλή απόδοση του άσου με παραξενεύει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται ως φαβορί μία ομάδα που δεν έχει δείξει κανένα θετικό στοιχείο μέχρι στιγμής. Θα πάρουμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων, θεωρώντας πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Δυστυχώς δε θα σκοράρει ούτε σήμερα

Μετά από τη βαριά ήττα με 3-0 απέναντι στη Μάλτα, η εθνική ομάδα της Κύπρου θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ρωσίας. Μαθηματικά ακόμα έχει ελπίδες για την πρόκριση η Κύπρος αλλά ρεαλιστικά, ο μόνος στόχος που μπορεί να έχει είναι να μην τερματίσει τελευταία στον όμιλο.

Η Ρωσία είναι σε μία μεταβατική φάση και ο προπονητής θέλει να ανανεώσει το ρόστερ χρησιμοποιώντας μικρότερους ηλικιακά παίκτες. Είναι και ο βασικός λόγος που άφησε εκτός αποστολής των Τζιούμπα. Διαφοροποιημένη ομάδα σε σχέση με αυτήν που είδαμε στο Euro του καλοκαιριού και η οποία έμεινε στο 0-0 με την πρωτοπόρο του ομίλου Κροατία, πριν τρεις ημέρες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Λογική η χαμηλή απόδοση του σκέτου διπλού γι’ αυτό και θα το συνδυάσουμε με το no goal, καθώς δεν πιστεύω πως η Κύπρος θα καταφέρει να σκοράρει.

Μονό
19:00
Ιρλανδία - Αζερμπαϊτζάν
Χ2
2.37
BET: 5 units
Μονό
19:00
Κύπρος - Ρωσία
2 & nο goal
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.15
19:00
Ιρλανδία - Αζερμπαϊτζάν
Αζερμπαϊτζάν over 0,5 goal
1.83
19:00
Κύπρος - Ρωσία
Κύπρος under 0,5 goal
1.72
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις