ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η προσοχή στα άκρα του βαθμολογικού πίνακα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η προσοχή στα άκρα του βαθμολογικού πίνακα

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η προσοχή στα άκρα του βαθμολογικού πίνακα

Μακροχρόνια

Ξεκίνησε, λοιπόν, με τρεις δυνατές αγωνιστικές το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Μην μπερδεύεστε, δεν μιλάω για τη Super League, αλλά για την πρώτη την τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την αγαπημένη Premier League. Βέβαια κάπου πρέπει να χωθούν στο πρόγραμμα και οι εθνικές και αυτό σημαίνει παύση στη δράση και αφού τελείωσε και το μεταγραφικό παζάρι, μας δίνετε χρόνος να δούμε λίγο πιο ψύχραιμα τις επιλογές για τα μακροχρόνια πονταρίσματα, όσον αφορά πάντα την έκβαση του πρωταθλήματος.

Η μακρά μάχη του ρετιρέ

Ένας από τους λόγους που το φετινό πρωτάθλημα υπόσχεται να είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, είναι το καλό μομέντουμ που βρίσκει πολλές ομάδες της κορυφής. Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από τη κατάκτηση του τίτλου και πρόσθεσε στο ρόστερ τον ποιοτικότατο Τζακ Γκρίλις, η Τσέλσι κέρδισε την τελευταία στο τελικό του Champions League, η Λίβερπουλ έχει πίσω όλα τα τραυματισμένα της αστέρια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πια στη φαρέτρα της έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Λέστερ βρίσκεται σε συνεχή άνοδο ενώ είναι και κυπελλούχος Αγγλίας (πήρε και το Community Shield απέναντι στη Σίτι), ενώ η Τότεναμ έχει κάνει καλή εκκίνηση με τον Νούνο πια στο πάγκο.

Αν ήταν να δώσω κάποια πρωταθλήτρια, θα πήγαινα ή στη Σίτι (2.25) ή στην Τσέλσι (4.00). Επειδή όμως έχουμε τόσες ομάδες που είναι κοντά, δεν πιστεύω ότι έχει αξία ένα τέτοιο ποντάρισμα. Αντίθετα, θα πάω με ειδικά ομάδων. Περνώντας στα μακροχρόνια προγνωστικά, η απόδοση του να συγκεντρώσει η Λίβερπουλ πάνω από 77,5 βαθμούς είναι στο 1.87. Θυμίζω πως οι σμπαραλιασμένοι πέρυσι «ρεντς» συγκέντρωσαν 69, έχοντας έξι συνεχόμενες ήττες στο «Άνφιλντ». Επειδή όμως δύσκολα θα έχει δύο στόπερ με χιαστούς και τη μισή ομάδα με μυϊκά έξω, αλλά και γιατί με τον κόσμο να την σπρώχνει δεν θα κάνει πάλι τέτοιο σερί εντός έδρας, η επιλογή είναι πάρα πολύ καλή. Επτά έχει μαζέψει ήδη, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσει 34 βαθμούς. Κάντε τις πράξεις και θα καταλάβετε ότι μιλάμε για δύσκολο σενάριο.

Δεύτερη επιλογή στα… ψηλά, είναι για την τελική κατάταξη της Λέστερ και συγκεκριμένα για το αν θα είναι στη τελική εξάδα. Η γρήγορη απάντηση εδώ είναι είναι δυνατό ΝΑΙ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική σε δύο περιπτώσεις στις οποίες θα έπρεπε να έχει πάρει το εισιτήριο για το Champions League. Να την πετάξει από την πεντάδα κάποιος δεν είναι απίθανο, κρίνοντας από το ξεκίνημα της Τότεναμ. Από την εξάδα όμως δύσκολα. Η Λέστερ θα παίζει Ευρώπη και του χρόνου, με την επιλογή να προσφέρεται στο 2.12 και να μπαίνει στα μακροχρόνια πονταρίσματα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

To τείχος και το ασανσέρ σε χαμηλές πτήσεις

Πάμε στα χαμηλά τώρα. Εξίσου ενδιαφέρουσα μάχη, με ομάδες όπως η Σαουθάμπτον και η Κρίσταλ Πάλας να είναι σε μεταβατικό στάδιο, άλλες όπως οι Νιουκάστλ και η Γουότφορντ να είναι σχετικά αδύναμες, ενώ οι Μπρέντφορντ, Μπέρνλι και Νόριτς δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα στο ρόστερ για να μείνουν στη κατηγορία. H περίπτωση της Μπρέντφορντ μπορεί να εξελιχθεί όπως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του 2019/20, όπου όλοι την είχαν για τελευταία και έφτασε να ονειρεύεται τετράδα. Είναι αήττητη στα πρώτα παιχνίδια και την πιστεύω για να μείνει στην κατηγορία. Η Σαουθάμπτον πιθανότατα παραείναι καλή για να πέσει, ενώ τα πρώτα στοιχεία της Πάλας του Βιέρα δείχνουν μια μέτρια ομάδα που όμως επίσης δεν είναι για υποβιβασμό. Νιουκάστλ και Γουότφορντ κινδυνεύουν.

Πιο επίφοβες όμως είναι οι Μπέρνλι και η Νόριτς. Οι «Κλάρετς» του Σον Ντάις παίζουν άσχημο ποδόσφαιρο, με την μπάλα συνεχώς ψηλά και προσπαθώντας να μπαζώσουν τη μεγάλη τους περιοχή, κάτι που όμως δυσκολεύονται πια να κάνουν. Η ποιότητα του ρόστερ είναι για διεκδικήτρια τίτλου, αν μιλάμε όμως για την Championship, ενώ και το ξεκίνημα είναι κακό με ένα βαθμό σε τρία ματς. Το γεγονός να μην αποφευχθεί κάτι που πολλοί θεωρούν εδώ και χρόνια μοιραίο δίνεται στο 2.40, συνάμα όμως και σαν τέταρτο φαβορί.

Της Νόριτς από την άλλη, δεν την έγινε μάθημα το πάθημα του 2019/20 και πάλι ενισχύθηκε ελαφρά και κυρίως στην επίθεση της. Η σκληρή αλήθεια είναι όμως ότι με Χάνλεϊ και Γκίμπσον στα στόπερ, τα «καναρίνια» θα τα βρουν σκούρα. Θα βασιστούν πολύ στους άπειρους Γουίλιαμς και Γκίλμουρ που έφεραν ως δανεικούς, ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Κάμπακ που δυσκολεύτηκε πέρυσι με την ταχύτητα της κατηγορίας και ο Νόρμαν που έφεραν για βασικό χαφ από τη… Ροστόφ. Φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του ασανσέρ και να αλλάξουν πρωτάθλημα για τρίτη φορά σε τρία χρόνια και για έβδομη τη τελευταία δεκαετία (!), όμως η απόδοση στο 1.68 είναι αρκετή ώστε να αξίζει να προταθεί για τα μακροχρόνια της Αγγλίας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
Λίβερπουλ - Συνολικοί πόντοι
Over 77,5
1.87
BET: 20 units
Μονό
Να τερματίσει στους πρώτους 6
Λέστερ
2.12
BET: 20 units
Μονό
Να τερματίσει στις 3 τελευταίες θέσεις
Νόριτς
1.68
BET: 20 units
Μονό
Να τερματίσει στις 3 τελευταίες θέσεις
Μπέρνλι
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις