Με το βλέμμα στο Κατάρ!

Με το βλέμμα στο Κατάρ!

Επιστροφή στη δράση για τις Εθνικές ομάδες λοιπόν και πρεμιέρα για εμάς στο Tipsters League. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των περισσότερων χωρών του κόσμου μπαίνουν στο χορό των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πολλά τα ματς, ακόμα περισσότερες οι επιλογές, εκ των οποίων θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις πιο κερδοφόρες και λιγότερο παρακινδυνευμένες.

Με τη τυπικά γηπεδούχο στο ντέρμπι

Ξεκίνημα από το γκρούπ της Ασίας – Ωκεανίας και το μεγάλο ματς αυτού ανάμεσα σε Αυστραλία και Κίνα. Ο αγώνας διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ και στο Εθνικό Στάδιο Καλίφα. Η αναμέτρηση δίνει το έναυσμα στο τρίτο γύρο των προκριματικών και οι δύο ομάδες είναι τα δύο φαβορί του ομίλου. Οι Αυστραλοί είναι η μεγάλη δύναμη της ηπείρου, παίζουν σταθερά στα παγκόσμια κύπελλα και θέλουν να τελειώσουν νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη οι Κινέζοι είναι ανερχόμενη δύναμη, έχουν ρίξει πολλά χρήματα στις υποδομές τους τα τελευταία χρόνια και αυτό αρχίζει να φέρνει αποτέλεσμα.

Εκτίμηση: Η μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και η ποιότητα των Αυστραλών τους δίνει το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Οι Κινέζοι είναι υπολογίσιμο μέγεθος, όμως εμείς θα πάμε με τα «Σοκερούζ» σε απόδοση 1.73

Κοντά στο όβερ η φιναλίστ

Συνέχεια με το εκτός έδρας παιχνίδι της φιναλίστ του Γιούρο Αγγλίας με την Ουγγαρία. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στο Γιούρο, όπου αν και ολοκλήρωσαν τελευταίοι τον όμιλο, έβαλαν δύσκολα και στα τρία μεγαθήρια Γαλλία, Πορτογαλία και Γερμανία. Η Αγγλία από την άλλη άγγιξε το όνειρο, όμως ο Ντοναρούμα και οι ατυχείς επιλογές του Σάουθγκεϊτ δεν έσπασαν στην κατάρα που καλά κρατεί από το 1966.

Εκτίμηση: Ο αγώνας θα κριθεί από το φαβορί, αφού οι Ούγγροι αφήνουν τη μπάλα στον αντίπαλο. Οι Άγγλοι δεν ανεβάζουν ποτέ τον ρυθμό, όμως βρίσκουν τα κρίσιμα γκολ. Το ματς θα έχει σκορ, δύσκολα όμως θα ξεφύγει. Αυτό στοιχηματικά μεταφράζεται σε 2-3 γκολ και στο 1.92 θα το προτιμήσουμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Αυστραλία - Κίνα
1
1.73
BET: 25 units
Μονό
21:45
Ουγγαρία - Αγγλία
2-3 γκολ
1.92
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις