Η νέα σεζόν θα είναι μοναδική. Έχουμε λόγους…

Η νέα σεζόν θα είναι μοναδική. Έχουμε λόγους…

Hola. Καλό μήνα και τα συναφή.

Είχα καιρό να γράψω, με προορισμό στοιχηματικό site, μετά τις προσωπικές αλλαγές που επέλεξα εν μέσω του καλοκαιριού και πάλι καλά που δεν έφτασα κάνα τριχίλιαρο λέξεις πάλι (χεχε).

Koubanezos.gr, season 2021-22 μετά από ένα καλοκαίρι που επέλεξα, και ουδείς διαφώνησε μεταξύ μας, να είμαστε χαλαροί μετά το Euro 2020. Ένα τουρνουά που πήγε το site εξαιρετικά, στοιχηματικά πάντα. Και φάνηκε και από την ανταπόκριση του κοινού.

Η νέα σεζόν ξεκινά, και κηρύσσω επίσημα την έναρξή της, από σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Με ένα site που θα έχει πολλές αλλαγές, προς το καλύτερο. Αρχικά, θα αλλάξει η… μόστρα του, λίαν συντόμως. Θα γίνει κουκλί.

Παράλληλα επανέρχεται και το Tipsters League, όπου θα δείτε κάμποσα νέα ονόματα. Δεκάδες θέλησαν να ενταχθούν στην ομάδα μας, αρκετοί μας έπεισαν με το ενδιαφέρον τους, τα γραπτά τους μα και τη στοιχηματική τους λογική. Δεν θα πω ονόματα, τους βλέπετε σταδιακά.

Και έρχονται κι άλλα. Βήμα βήμα. Η πρώτη σεζόν, από Ιούνιο του 2020 ως και Αύγουστο του 2021, ήταν και αναγνωριστική. Με γνώμονα να δοκιμάσουμε πράγματα, να δούμε ιδέες, να ζυγιστούμε.

Χωρίς πολλά λόγια, μια ατάκα μόνο: να μας διαβάζετε και δεν θα χάσετε.

Και εκτός από το site, παίζουμε μπάλα και…:

α) στο Telegram.

Κλικ και μπαίνετε στον κόσμο μας.

β) στο Instagram

Με προτάσεις, καθημερινά, στα stories που δεν θα βρείτε στο site. Έξτρα! Απλά follow.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις