Νύχτα για γηπεδούχους

Νύχτα για γηπεδούχους

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία στήλη και ξεκινάμε ξανά ελπίζοντας σε θετικό πρόσημο, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με δύο αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Άσος σε καλή απόδοση

Στο Λουξεμβούργο ταξιδεύουν οι Αζέροι, με σκοπό να μαζέψουν τους πρώτους τους βαθμούς. Μετράνε δύο ήττες κόντρα σε Σερβία και Πορτογαλία, αντίπαλοι με τους οποίους απέχουν πολλά επίπεδα. Γενικότερα, όμως, δεν έχουν δείξει κάποια θετικά στοιχεία.

Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη απέναντι στην Ιρλανδία και μία ήττα με την Πορτογαλία. Μάλιστα είχαν ανοίξει και το σκορ και ηττήθηκαν με ανατροπή. Γενικότερα η εθνική Λουξεμβούργου έχει δείξει αρκετά σημάδια βελτίωσης τα τελευταία χρόνια και έχει αρχίσει να γίνεται ανταγωνιστική ομάδα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Σε αποδόσεις διπλασιασμού ο άσος, τον οποίο θα τιμήσουμε, ελπίζοντας οι γηπεδούχοι να κάνουν άλλη μία καλή εμφάνιση και οι Αζέροι θα συνεχίσουν να απογοητεύουν.

Ξεκάθαρο φαβορί

Τόσο η Δανία όσο και η Σκωτία συμμετείχαν στο Euro, δίνοντάς μας μία σαφή εικόνα των ομάδων τους. Αναμένουμε αλλαγές ναι, αλλά ως ένα σημείο. Η Σκωτία απογοήτευσε το κοινό της αλλά με εξαίρεση κάποιες μονάδες, η ομάδα ως σύνολο είχε πολλά προβλήματα και προσωπικά χρεώνω και στον προπονητή αρκετά λάθη.

Η Δανία ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Πέραν του γνωστού συμβάντος στον αγώνα με τη Φινλανδία, η ομάδα έφτασε ως τα ημιτελικά, όταν και αποκλείστηκε από την Αγγλία στην παράταση. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι πρώτη στον όμιλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Χαμηλά προσφέρεται ο άσος, τον οποίο θα συνδυάσουμε το no goal για να πάρουμε μία καλή απόδοση.

Μονό
21:45
Λουξεμβούργο - Αερμπαϊτζάν
1
2.10
BET: 5 units
Combo
21:45
Δανία - Σκωτία
1 & no goal
2.05
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις