Ευκαιρίες στις εθνικές ομάδες

Ευκαιρίες στις εθνικές ομάδες

Βγάζουν προγνωστικά οι εθνικές ομάδες

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα (το δικό μας ούτε καν) και ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο διάλλειμα λόγω εθνικών ομάδων. Να πω την αλήθεια δεν είμαι καθόλου φαν της συγκεκριμένης διακοπής σε αυτό το σημείο γιατί πάνω που συνηθίζαμε στα πρωταθλήματα που μας έλειψαν, έρχεται αυτή η διακοπή και μας ξενερώνει. Παρ’ όλα αυτά θα πορευτούμε με ότι έχουμε και για σήμερα έχω ξεχωρίσει στα προγνωστικά στοιχήματος τρεις επιλογές με άρωμα Ελλάδας.

Ποντάρισμα στο φιλικό της Ελλάδας

Ας ξεκινήσουμε με προγνωστικά από το ανεπίσημο παιχνίδι της στήλης, αυτό ανάμεσα στην Ελβετία και την Ελλάδα. Οι Ελβετοί αποτέλεσαν μία απ’ τις μεγάλες εκπλήξεις του Euro, πετώντας έξω τη Γαλλία πριν αποκλειστούν άδοξα και άδικα από τους Ισπανούς. Στα προκριματικά για το Κατάρ ξεκίνησαν με δύο νίκες. Στην 1η δυάδα θα βρίσκονται σίγουρα, ο σκοπός τους είναι να περάσουν απευθείας στο Κατάρ με αντίπαλό τους την Ιταλία. Η εθνική μας τώρα με δύο ισοπαλίες στον όμιλο βρίσκεται υπό πίεση αλλά δεν είναι χαμένη σε καμιά περίπτωση. Αυτό το παράθυρο όμως ξέρουμε όλοι ότι θα κρίνει πολλά. Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ είναι αήττητη στα τελευταία 14 παιχνίδια, κάτι πάρα πολύ ενθαρρυντικό. Εκτός κλήσεων έμεινε ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε εκτάκτως.

Περιμένω ένα ενδιαφέρον αγώνα με δύο φορμαρισμένες και γεμάτες ψυχολογία ομάδες. Φαβορί η Ελβετία αλλά είναι φιλικό και δεν πιστεύω ότι αυτό το 1.60 είναι άξιο πονταρίσματος απέναντι σε μια Ελλάδα δύο χρόνια αήττητη. Η μονομαχία μεταξύ τους εκτιμώ ότι θα καταλήξει σε μια ωραιότατη ισοπαλία.

Σε φόρμα η Κύπρος

Πάμε στα προκριματικά του Μουντιάλ τώρα και στην Βαλέτα για το παιχνίδι της Μάλτας με την Κύπρο. Μετά από τρεις αγωνιστικές η Μάλτα έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό και η Κύπρος τέσσερις. Παλεύει η Κύπρος έχοντας αλλάξει τελείως με τον Κωστένογλου στον πάγκο της. Το να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις είναι απίθανο βάσει ονομάτων αλλά όχι βάσει απόδοσης. Μία νίκη εδώ σήμερα θα τους έφερνε στις δύο πρώτες θέσεις. Ο Πιέρος Σωτηρίου αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Λουντογκόρετς. Μπορεί να μην υπάρχει χαώδης διαφορά στα ρόστερ των δύο ομάδων αλλά με την Κύπρο να είναι πιο ποιοτική. Έχοντας ξεκινήσει και καλύτερα τον όμιλο το να κερδίσει στην Μάλτα απόψε συγκεντρώνει καλές πιθανότητες και μπαίνει στα προγνωστικά.

Σκοράρει το Γιβραλτάρ

Τέλος, θα πάμε στην Λετονία για το παιχνίδι της με το Γιβραλτάρ. Ίσως το πιο αδύναμο παιχνίδι της σημερινής ημέρας. Η Λετονία έχει έναν βαθμό κόντρα στην Τουρκία. Το Γιβραλτάρ κανέναν. Καμία σχέση οι δύο ομάδες μεταξύ τους, με το Γιβραλτάρ να είναι ημιεπαγγελματική ομάδα. Αν δούμε όλα τα ματς του ομίλου αυτό ίσως είναι το μόνο που μπορούν να κερδίσουν οι Λετονοί και το μόνο που μπορούν να κλέψει βαθμούς το Γιβραλτάρ. Στην εξίσωση υπέρ του κρατιδίου μπαίνει και η πρόκριση της τοπικής Λίνκολν στους ομίλους του Conference League. Πολλοί παίκτες της ομάδας αγωνίζονται εκεί και είναι λογικό να έχουν μια ένεση παραπάνω ψυχολογίας. Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως μπορούν να πάρουν διπλό στην Ρίγα αλλά να σκοράρουν μπορούν. Το αμφίτερμα στο 2.70 αξίζει για μένα το ρίσκο του και το προτείνω στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
21:45
Ελβετία - Ελλάδα
X
3.60
BET: 15 units
Μονό
21:45
Μάλτα - Κύπρος
2
1.90
BET: 10 units
Μονό
21:45
Λετονία - Γιβραλτάρ
Goal/goal
2.70
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις