Στοίχημα: 10+1 απαράβατοι κανόνες

Μποζιονέλος δημοσιογράφος

. Ο καθένας ποντάρει τα χρήματά του, τοποθετηθεί ένα ποσό από την τσέπη του σε κάποιο αγώνα και δεν θέλει να χάσει. Πώς μπορεί να προφυλαχθεί;

Το Στοίχημα

Περί τη δεκαετία του ’90, όταν η χώρα ακόμα προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της, μία περίεργη ενασχόληση, έκανε την εμφάνισή της. Το όνομα αυτής, απλά και λιτά, στοίχημα! Τότε, απλά κάποιοι ποδοσφαιρόφιλοι είχαν την ευκαιρία να προβλέψουν το τελικό σκορ κάποιων αγώνων. Τώρα, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προβλέψει κάθε αγώνα, κάθε σπορ και μάλιστα ό,που κι αν βρίσκεται. Το στοίχημα δεν είναι πλέον ίδιο. Δε διαθέτει καν την έννοια που του αποδόθηκε προ ετών, όταν άρχισε να γίνεται η πιο αγαπημένη συνήθεια ολοένα και περισσότερων ανθρώπων ανά την υφήλιο. Η ποικιλία, το ύφος και η μορφή του είναι πλέον αλλαγμένα, οι κανόνες, ο τρόπος, η νοοτροπία, το κέρδος όλα έχουν μεταβληθεί. Κι αν κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι ακριβώς η ίδια ενασχόληση με αυτήν προ ετών, ο Μποζιονέλος δημοσιογράφος στο koubanezos.gr τούς απαντάει πως κάνουν μεγάλο λάθος!

Μπροστά σε αυτήν την αλλαγή κανείς δεν μπορεί να μείνει άπραγος. Ο καθένας ποντάρει τα χρήματά του, τοποθετηθεί ένα ποσό από την τσέπη του σε κάποιο αγώνα και δεν θέλει να χάσει. Πώς μπορεί να προφυλαχθεί; Έχει το στοίχημα όρους ή κανόνες; Η απάντηση προφανής: Ναι!

Στοίχημα: 10 + 1 νόμοι

Το koubanezos.gr έχει για εσάς την πιο κρίσιμη αποστολή: Να φέρει στο προσκήνιο τους πιο σημαντικούς νόμους τους στοιχήματος, που αν τους ακολουθήσετε, δε θα βγείτε χαμένοι. Πάμε να τους δούμε:

1. Δεν υπάρχουν σίγουρα παιχνίδια (”fix” ή ”στανταράκια”), όπως δεν είναι όλα στημένα. Αν χάσουμε, χάσαμε. Δεν αναζητούμε ποτέ την αιτία, προχωράμε.

2. Πρώτιστος σκοπός να μην χάσουμε. Ο καθένας που ασχολείται με το στοίχημα έχει μοναδικό σκοπό να κερδίσει. Όμως, κύριο μέλημά μας πριν το κέρδος πρέπει να είναι η αποφυγή της ήττας που επιτυγχάνεται είτε με επιστροφή πονταρίσματος είτε με κατάλληλες στοιχηματικές επιλογές.

3. Δεν τζογάρουμε. Δεν ποντάρουμε ποτέ χρήματα που θα στερηθούμε, χρήματα που αποτελούν το μέσο για την κάλυψη βασικών αναγκών, ούτε καν δανεικά χρήματα!

4. Δεν υπερβάλλουμε. Δεν αυξάνουμε υπερβολικά το ποντάρισμά μας για να ισοσκελίσουμε τυχόν προηγούμενη χασούρα, δεν παίζουμε τα πάντα σε μία επιλογή. Βαδίζουμε πάντα συντηρητικά.

5. Κρατάμε κάβα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προκαθορίσει, εφόσον σκοπεύουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με το…σπορ, να ορίσουμε το ποσό της κάβας μας και ποντάρουμε από εκεί. Μένουμε πιστοί στο πλάνο μας, δεν ανοιγόμαστε.

6. Πρώτα απορρίπτουμε τους αγώνες που δε θα παίξουμε, έπειτα διαλέγουμε συνετά έναν  μικρό αριθμό παιχνιδιών που θα ποντάρουμε.

7. Προτιμότερο να κοντράρουμε το φαβορί ποντάροντας στο αουτσάιντερ, παρά να επιλέξουμε τον προφανή δρόμο. Ένα φορμαρισμένο κλαμπ και δη φαβορί είναι πιθανότερο να χάσει από το απρόβλεπτο αουτσάιντερ.

8. Το παν η εξειδίκευση. Ακόμα και στο στοίχημα υπάρχει εξειδίκευση. Δεν προσεγγίζουμε κάθε φορά άλλο πρωτάθλημα, δεν πάμε σε άγνωστες ομάδες, δεν παίζουμε την υφήλιο. Βρίσκουμε 2-3 καλά ”άλογα” σε γνωστά μας πρωταθλήματα και τα ακολουθούμε.

9. Το στοίχημα είναι απόδοση. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από το αν μια ομάδα χρίζεται ως φαβορί ή αουτσάιντερ από τον μπουκ. Κρίνουμε αν η απόδοσή της μάς ικανοποιεί – και κυρίως – αν ανταποκρίνεται και πόσο στις πραγματικές πιθανότητες νίκης ή ήττας της.

10. Παίζουμε λίγα και καλά, όχι κάθε μέρα και κάνουμε διαλείμματα. Είμαστε μετρημένοι, προσπαθούμε να συγκρατούμαστε και να βρίσκουμε ευκαιρίες. ”Καθαρίζουμε” το μυαλό μας. Έτσι, θα κάνουμε λογικές, όχι υπερβολικές επιλογές.

Bonus Tip: Εμπιστευόμαστε πάντοτε, πρώτα τον εαυτό μας και την κρίση μας, και έπειτα τους tipsters που αποδεδειγμένα και με διάρκεια έχουν σωστές επιλογές.

Στο koubanezos.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Καλό διάβασμα και καλή τύχη!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις