ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πρεμιέρα με ρίσκο και δυάδα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πρεμιέρα με ρίσκο και δυάδα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πρεμιέρα με ρίσκο και δυάδα

Πρεμιέρα με ρίσκο και δυάδα

Καλημέρα και καλή εβδομάδες σε όλους. Ξεκίνημα σήμερα στο US Open με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αμφίρροπα παιχνίδια. Η δράση θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Έντονο θα είναι και το ελληνικό στοιχείο σε αυτό το τουρνουά. Για πρώτη φορά άλλωστε θα έχουμε τριπλή εκπροσώπηση σε κυρίως ταμπλό γκραν σλαμ. Σημεία τένις, με πληθώρα επιλογών αλλά και έξυπνες επιλογές για ρίσκο.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρει. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά. Ο Βρετανός απέφυγε την διαδικασία των προκριματικών καθώς έλαβε Wildcard από τους διοργανωτές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ, μετά το παιχνίδι Κις εναντίον Στέφενς. Δεν θα μπουν στο κορτ νωρίτερα από τις 20:00 οι δύο αθλητές. Ο Έλληνας αθλητής έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα βρει τις λύσεις απέναντι στο πρώην νούμερο 1.

Από στοιχηματικής άποψης η νίκη του Στέφανου δίνεται σε πολύ χαμηλές τιμές. Ξεκάθαρο φαβορί ο Έλληνας. Αξίζει να συνδυαστεί η νίκη με το σύνολο τον γκέιμ, καθώς νίκη Τσιτσιπά και όβερ 29,5 γκέιμ δίνεται στο 1.95+. Με μεγαλύτερο ρίσκο η επιλογή να παιχτούν περισσότερα από τρία σετ βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού.

Ντεμπούτο σε κυρίως ταμπλό θα κάνει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Εξαιρετική η 24χρόνη Ελληνίδα στα προκριματικά κατάφερε να πάρει μία τεράστια πρόκριση. Αντίπαλος της θα είναι το νούμερο 83, η Ρωσίδα Άννα Μπλίνκοβα. Σε τιμές τριπλασιασμού κινείται η νίκη της Βαλεντίνης, ποντάρισμα που έχει αξία. Σημεία τένις, με ακόμα έναν αγώνα όπου είναι το αουτσάιντερ και θέλει ξανά να κάνει την έκπληξη. Γιατί όχι;

Πολλά παιχνίδια με προσοχή

Στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας θα αναμετρηθούν ο Μπαουτίστα Αγκούτ με τον Κύργιο. Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσά τους, με το μεταξύ τους σκορ να είναι ισόπαλο. Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχεται ο Κύργιος, έδειξε όμως ότι βρίσκει ρυθμό σερβίροντας αρκετά καλά. Πισωγύρισμα για τον Αγκούτ η εμφάνιση στο Σινσινάτι όπου και ηττήθηκε εύκολα από τον Ντιμιτρόφ. Αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και με όλα τα δεδομένα να είναι πιθανά. Προσωπικά βρίσκω αξία στην νίκη του Κύργιου, που του αρέσει να αγωνίζεται σε Γκραν Σλαμ.

Σε καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται και ο Μαρίν Τσίλιτς. Ο άλλοτε φιναλίστ του τουρνουά προέρχεται από καλές εμφανίσεις αλλά και το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο στα διπλά. Θα αντιμετωπίσει τον Κολσράιμπερ που βρίσκεται σε απραξία για ένα μήνα. Ο Γερμανός αντιμετώπισε έναν μυϊκό τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε σε κανένα τουρνουά μετά το Τόκιο. Σημεία τένις, με ξεκάθαρο φαβορί τον Κροάτη που εάν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θα φτάσει σε μία άνετη νίκη.

Στήριξη στον Φινλανδό

Ακόμα ένα παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Μάτζρζακ και τον Ρουουσουβουόρι. Ο δεύτερος προέρχεται από ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Γουίνστον Σάλεμ όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Νίκησε μάλιστα τρεις αθλητές με υψηλότερη κατάταξη από εκείνον. Σε συνεχή ανοδική πορεία ο νεαρός Φινλανδός, αποδίδει καλύτερα στις σκληρές επιφάνειες. Ο αντίπαλός του προέρχεται από τα προκριματικά.

Τελευταίο παιχνίδι, εκείνο ανάμεσα στον Ρούμπλεφ και τον θρύλο του αθλήματος Ίβο Κάρλοβιτς. Ο 42χρόνος Κροάτης εξασφάλισε την 17η (!!) συμμετοχή του στο US Open μέσω των προκριματικών. Έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ το σερβίς του συνεχίζει να δουλεύει φανταστικά. Ο Ρούμπλεφ έρχεται από τον χαμένο τελικό στο Μάστερς του Σινσινάτι, αλλά παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι δεν θα απειληθεί ο Ρώσος αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να είναι συγκεντρωμένος. Το σερβίς του Κάρλοβιτς δουλεύει φανταστικά και αυτό θα δυσκολέψει το έργο του αντιπάλου του. Σημεία τένις, με αξία στο να κριθεί ένα τουλάχιστον σετ στο τάι μπρέικ. Για τους τολμηρούς το να υπάρξουν δύο τάι μπρέικ δίνεται σε τιμές άνω του 4.50.

Δυάδα απόδοσης 2.64
19:15
Ρούμπλεφ - Κάρλοβιτς
Over 0.5 τάι-μπρέικ
1.65
19:15
Τσίλιτς - Κολσράιμπερ
1 (-1,5)
1.6
Μονό
22:30
Ματζρζακ - Ρουουσουβουόρι
2 (-1,5)
1.8
Ρίσκο
03:15
Μπαουτίστα Αγκούτ - Κύργιος
2
2.5
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις