New York, New York…

US OPEN προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους,

O Ντε Αλμποράν τις προάλλες δεν δικαίωσε την επιλογή μου, καθώς ο Γάλλος Χοάνγκ τον κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0. Μετά από λίγες μέρες και 2 ακόμα νίκες, μάλιστα, ο Γάλλος κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό του US OPEN, δείχνοντας μου ότι ίσως τον υποτίμησα στην αρχική μου ανάλυση.

Δεν έχουν βγει οι πρώτες μας προτάσεις αλλά με σωστό διάβασμα και προσεκτικές επιλογές αυτό μπορεί πολύ γρήγορα να αλλάξει.

Φυσικά, όλα τα φώτα στον κόσμο του τένις πέφτουν πάνω στο US OPEN, από το οποίο, πέρα από την μακροχρόνια μας επιλογή για νικητή, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, θα προτείνουμε και επιλογές από τα ματς του 1ου γύρου που ξεκινάνε σήμερα.

Ρυθμίζουμε, λοιπόν, τα ρολόγια μας σε ώρα Νέας Υόρκης, βάζουμε να ακούσουμε τον υπέρτατο Frank Sinatra στο υπέροχο New York, New York που είναι η πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες και σας προτείνουμε τις παρακάτω επιλογές…

Ο πρώτος αγώνας που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτός μεταξύ του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον και του Τσέχου Γίρι Βέσελι. Πρόκειται για 2 παίκτες με πολύ καλά σερβις κάτι το οποίο οδηγεί πολλούς από τους αγώνες τους σε over. Και οι 6 αγώνες που έχουν παίξει μεταξύ τους ήταν στοιχηματικά over, καθώς ακόμα και αυτοί που κρίθηκαν σε 2 σετ περιείχαν tie breaks, κάτι το οποίο οδήγησε στο over στα games.

Με τελευταίο αγώνα μεταξύ τους το 2016, βρίσκονται στο 3-3, αν και ο Τσέχος έχει το προβάδισμα στην σκληρή επιφάνεια με 3-2. Η φετινή εικόνα τους αλλά και η προϊστορία του στο US OPEN με οδηγεί να στηρίξω την νίκη του Άντερσον, καθώς έρχεται από πρόσφατο τίτλο (ATP 250 στο Newport τον Ιούλιο σε επιφάνεια γρασιδιού) και έχει στο παρελθόν φτάσει ψηλά στο US OPEN (Φιναλίστ το 2017, προημιτελικά το 2015).

Η πρώτη μου επιλογή λοιπόν είναι το να πάρουν και οι δύο παίκτες σετ και να κερδίσει ο Κέβιν Άντερσον τον αγώνα στο 2.37.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ο δεύτερος αγώνας από τον οποίο έβγαλα επιλογή είναι αυτός μεταξύ του Γάλλου Μπενουά Περ και του Σέρβου Ντούσαν Λάγιοβιτς. Αμφότεροι είναι αρκετά ποιοτικοί παίκτες με μεγάλη εμπειρία από αγώνες Grand Slam (42–41 Ν/Η ο Περ & 23-29 ο Λάγιοβιτς). Η προϊστορία τους είναι στο 2-1 υπέρ του Περ αλλά και οι 3 αγώνες έχουν κριθεί στο καθοριστικό σετ.

Αυτό με οδηγεί στην επιλογή του να κερδίσουν και οι 2 παίκτες σετ στην τιμή του 1.50 και θα το συνδυάσω με το over 35,5 στα games του Βέσελι με τον Άντερσον στην τιμή του 1.62.

Οι άλλοι 2 αγώνες από τους οποίους έβγαλα επιλογές είναι αυτοί του Νορβηγού Κάσπερ Ρούντ που παίζει με τον Γάλλο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά και αυτός του Ντανιίλ Μεντβέντεφ εναντίον του Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ. Στον αγώνα του ταλαντούχου Νορβηγού με τον βετεράνο Γάλλο θεωρώ ότι ίσως και να παρακολουθήσουμε έναν από τους τελευταίους αγώνες του 36χρονου Τσονγκά που για αρκετούς θεωρείται ο καλύτερος Γάλλος τενίστας των τελευταίων 10 ετών. Μέσα στο 2021 έχει να επιδείξει μόνο μια νίκη (και αυτή απέναντι στον 39χρονο Φελισιάνο Λόπεζ…) και αρκετά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πρόκειται να ανακοινώσει την απόσυρση του σύντομα.

Με αυτό ως σκεπτικό εκτιμώ ότι ο πολύ ανεβασμένος Ρούντ δεν θα χρειαστεί πάνω από 34 games για να στείλει τον Τσονγκά στην σύνταξη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Την επιλογή αυτή του 1.70 θα την συνδυάσω με το 2.25 της επιλογής του under 2,5 άσους του Γκασκέ εναντίον του Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος έχει προσαρμόσει τον τρόπο επιστροφών του στα σερβις των αντιπάλων παίζοντας πολύ πίσω από την βασική γραμμή και χρησιμοποιώντας το μεγάλο του κορμί για να «βάζει» ρακέτα σε κάθε μπάλα. Με αυτό τον τρόπο αντιμετώπισε πολύ καλύτερους σέρβερ από τον Γκασκέ πρόσφατα (Ισνερ, Οπέλκα μεταξύ άλλων) και ουσιαστικά τους εκμηδένισε το σερβις τους.

Με την ευχή λοιπόν να ξεκινήσουμε  με το δεξί πάμε στα προγνωστικά τένις του US OPEN με 2 δυάδες και 1 μονό.

Καλή επιτυχία σε όλους ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
18:00
Γίρι Βέσελι - Κέβιν Άντερσον
Και οι 2 παίκτες να κερδίσουν σετ & νικητής Κέβιν Άντερσον
2.37
Δυάδα απόδοσης 2.43
18:00
Γίρι Βέσελι - Κέβιν Άντερσον
Over 35,5 games
1.62
18:00
Ντούσαν Λάγιοβιτς - Μπενουά Περ
Και οι 2 πάικτες να κερδίσουν σετ
1.5
Δυάδα απόδοσης 3.82
21:15
Κάσπερ Ρούντ - Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά
Under 33,5 games
1.7
03:45
Ρισάρ Γκασκέ - Ντανίλ Μεντβέντεφ
Ρισάρ Γκασκέ under 2,5 άσους
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις