Γκολ και θέαμα σε Ιταλία και Τουρκία

Γκολ και θέαμα σε Ιταλία και Τουρκία

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μπορεί να χάσαμε το σημείο στο 83′ την Παρασκευή, αλλά σήμερα έχουμε περισσότερες επιλογές και καλύτερα ματς και ευελπιστούμε να πάμε ταμείο. Σήμερα έχουμε ανάλυση από Ιταλία, αλλά και Τουρκία, με δυάδα σε καλή απόδοση, ενώ υπάρχει και combo με σκόρερ.

Άξιζε κάτι παραπάνω

Μπορεί να προηγήθηκε στο 30′ και οι αντίπαλοι να παίζανε με 10 παίκτες από το 45′, αλλά η εικόνα ήταν πολύ κακή για την Σασουόλο, η οποία νίκησε στη Βερόνα την ομώνυμη ομάδα με 2-3. Δεν έδειξε ότι έχει την περσινή εικόνα, αλλά ξεκάθαρα και φέτος όλα τα φώτα είναι στον φορ της τον Καπούτο, ο οποίος είναι χωρίς συζήτηση από τους καλύτερους στην ομάδα. Σήμερα υποδέχεται την Σαμπντόρια στο «Μαπέι» και θέλει να κάνει το 2/2, αφού ο στόχος της ομάδας είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σχετικά ισορροπημένο ματς είχαμε στο Σαμπντόρια – Μίλαν, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικηφόρα από το «Γιάνοφ» με 0-1, αλλά δεν εντυπωσίασαν μιας και η Σαμπντόρια ήταν σε πολλά σημεία του αγώνα καλύτερη, ενώ έχασε και κλασσικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Από την άλλη είδαμε μία Μίλαν σε ένα πιο παθητικό παιχνίδι και να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Θετικό είναι πως ο αρχηγός της, ο Κουαλιαρέλα, αν και έφτασε τα 38 του χρόνια, παίζει σαν να είναι «νιάτο» και ακόμα καταφέρνει να μαγεύει τα ιταλικά γήπεδα.

Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Ποιοτικά είναι στα ίδια επίπεδα, ενώ καμία δεν έκανε την μεγάλη μεταγραφή και παρέμειναν με την σχεδόν περσινή ομάδα. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 και σίγουρα θα έχει και συνέχεια.

Ευρώπη τέλος για την Τραμπζονσπόρ

Και αφού ηττήθηκε και μέσα στη Ρώμη με 3-0, τα σενάρια για το Conference League τελείωσαν και μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα. Η «Τραμπζόν» έκανε δικό της και τον Μανώλη Σιώπη και έχει φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ, το οποίο μπορεί να πρωταγωνιστήσει άνετα στη Super League. Στο πρωτάθλημα μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και με καθαρό μυαλό μπορεί να κάνει και το 3/3, αφού η αντίπαλός της είναι πολλά επίπεδα κάτω, ενώ ακόμα ψάχνεται στην μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει ακόμα πόντο στο πρωτάθλημα και είναι φαβορί για τον υποβιβασμό. Νεοφώτιστη σαν ομάδα αλλά και αρκετοί άπειροι παίκτες που δεν γνωρίζουν την κατηγορία. Τι και αν δημιουργήσανε φάσεις, οι τελικές τους ήταν κακές και είχανε αρκετά προβλήματα αμυντικά.

Διαφορά δυναμικής για την ομάδα της Τραπεζούντας κόντρα σε μία νεοφώτιστη ομάδα που ακόμα δεν έχει βρει βαθμούς. Εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει.

Δυάδα απόδοσης 3.05
19:30
Σασουόλο - Σαμπντόρια
Goal/Goal & over 2,5
1.85
21:45
Γκιρεσούνσπορ - Τραμπζονσπορ
2
1.65
Μονό
19:30
Σασουόλο - Σαμπντόρια
Να σκοράρουν: Κουαλιαρέλα & Καπούτο
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις