ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ από κάθε γωνιά της Ευρώπης έως 2.40

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκολ από κάθε γωνιά της Ευρώπης έως 2.40

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ από κάθε γωνιά της Ευρώπης έως 2.40

Γκολ από κάθε γωνιά της Ευρώπης έως 2.40

Πανδαισία ευρωπαϊκών γκολ

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι, καλά πήγαμε την Παρασκευή προβλέποντας την επικράτηση της Ντόρτμουντ αλλά ήμασταν άτυχοι καθώς ο Κράμαριτς έχασε πολλές ευκαιρίες για το γκολ και δεν με δικαίωσε… Συνεχίζουμε! Κυριακή σήμερα και λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων έχω εντοπίσει ωραία παιχνίδια με δυνατές αποδόσεις, πάμε για ανάλυση.

Στο δρόμο της κορυφής

Η Ρέιντζερς βιώνει μεγάλο ντεφορμάρισμα και αυτό φάνηκε και στα προκριματικά του Europa League όπου δεινοπάθησε για να αποκλείσει τελικά με συνολικό σκορ 1-0 την Αλασκέρτ. Εντός συνόρων προέρχεται από την νίκη με 4-2 στην έδρα της Ρος Κάουντι και βρίσκεται 5η με 6 βαθμούς όσους και η αιώνια αντίπαλος της. Απών ο Τζακ.

Η Σέλτικ εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο της, σε πρώτη φάση πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με συνολικό σκορ 3-2 ενάντια στην Άλκμααρ. Σε δεύτερη σκόρπισε με 6-0 την Σεντ Μίρεν και δείχνει ότι ένας χρόνος μακριά από τους τίτλους ήταν αρκετός. Από τα 10 επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής της ομάδας του Τζον Κένεντι οι παίχτες του σκόραραν στα οκτώ στο 1ο ημίχρονο. Στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της Σέλτικ στην αιώνια αντίπαλο μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες, με τις ήττες να είναι στην καταστροφική περσινή της σεζόν. Απόντες οι Ντεμπελέ, Τζόνστον και Τζουλιέν.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος δε με έχει πείσει ως τώρα, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο των φιλοξενούμενων θα ποντάρω υπέρ τους.

Κοστίζουν βαθμούς οι απουσίες

Η Ουνιόν Βερολίνου προκρίθηκε πανηγυρικά με συνολικό σκορ 4-0 επί της Κουόπιο στους ομίλους του Conference League. Στην Bundesliga έχει δύο ισοπαλίες ως τώρα με τελευταία αυτήν στην Χόφενχαϊμ με σκορ 2-2 και βρίσκεται 13η με 2 βαθμούς. Η ομάδα του Βερολίνου παρά τις δύο ισοπαλίες αντιμετώπισε δύο αρκετά φορμαρισμένες ομάδες (Χόφενχαϊμ, Λεβερκούζεν) και επικρατεί αισιοδοξία στο σύλλογο για τη συνέχεια. Απόντες οι Μπρουνς, Νταγιάκου και Φρίντριχ.

Ήττα σοκ για την Γκλάντμπαχ γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-0 από την πολύ καλά διαβασμένη Λεβερκούζεν. Η ήττα αυτή την πήγε στην 15η θέση με ένα βαθμό. Γεμάτο το απουσιολόγιο του Άντι Χούτερ με τους Γκίντερ, Τιράμ, Εμπολό, Ντουκουρέ, Λάϊνερ και Κονέ να τίθενται εκτός μάχης. Στις τρεις τελευταίες τους επισκέψεις στην πρωτεύουσα, τα «πουλάρια» μετράνε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Εκτίμηση: Οι απουσίες της Γκλάντμπαχ κοστίζουν βαθμούς και θα της κοστίσουν πιστεύω ξανά απέναντι σε μια τόσο καλά οργανωμένη ομάδα όσο η Ουνιόν.

Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου

Η Τρόμσο έμεινε όρθια στην έδρα της Σάντεφιορντ παίρνοντας το βαθμό μετά το τελικό 1-1 που την έφερε στην 13η θέση με 15 βαθμούς, δύο πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της εντός έδρας η ομάδα του Χέλστραπ Γκάουτε έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, δείχνοντας πως η έδρα της είναι το αδύναμο σημείο της φέτος.

Από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια Νορβηγίας προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-2 επί της Ζαλγκίρις στους ομίλους του Conference League. Εντός συνόρων η Μπόντο Γκλιμτ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου μετά και από την επιβλητική νίκη με 3-0 απέναντι στην Κρίστιανσουντ, με χατ-τρικ του νεοφερμένου και δαιμονισμένου 2ου σκόρερ της περσινής σεζόν Πελεγκρίνο. Μετά και από αυτήν την νίκη είναι 2η με 31 βαθμούς δύο πίσω από την 1η Μόλντε. Καλή παράδοση για την ομάδα του Κνούτσεν στην έδρα της Τρόμσο αφού στις 5 τελευταίες της επισκέψεις έχει 5/5 νίκες με goal/goal. Απόντες οι Μπονιφασέ και Σόρλι.

Εκτίμηση: Η ψυχολογία των Πρωταθλητών είναι στα ύψη μετά την είσοδο τους στους ευρωπαϊκούς ομίλους και με τη προσθήκη του Πελεγκρίνο βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το φετινό τίτλο και θα τους ακολουθήσω. Over 1,5 γκολ για τους φιλοξενούμενους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
14:00
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Σέλτικ over 0,5 α' ημ.
2.15
Μονό
14:00
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Σέλτικ over 1,5
2.4
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
1Χ & over 1,5
1.83
Μονό
19:00
Τρόμσο - Μπόντο Γκλιμτ
Μπόντο Γκλιμτ over 1,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις