Με το απόλυτο των νικών στη διακοπή

Με το απόλυτο των νικών στη διακοπή

Προγνωστικά Ιταλίας

Καλημέρα φίλες και φίλοι κουβανέζοι. Η Κυριακή ξημέρωσε και είναι έτοιμη να μας χαρίσει πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Για εμάς επίκεντρο για τα προγνωστικά, αποτελεί η Ιταλία.

Με την αύρα του Μουρίνιο

Έχοντας τον Έιμπραχαμ σε τρομερή κατάσταση (δύο ασίστ) και τον Βέρετουτ σε killer mode (δύο γκολ), η Ρόμα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα νικώντας δύσκολα, αλλά δίκαια τη Φιορεντίνα. Η εποχή του Μουρίνιο στην Ιταλία έχει ξεκινήσει ιδανικά, καθώς πέρα από την νίκη στη πρεμιέρα, ολοκλήρωσε και την είσοδο στους ομίλους του Conference League επικρατώντας της Τραμπζονσπόρ και στα δύο παιχνίδια με τελευταίο το 3-0 της Πέμπτης.

Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα ξεκίνησε με ήττα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 στο 70′ κόντρα στην Μπολόνια, αλλά δέχτηκαν την ανατροπή με δύο τέρματα από στατικές φάσεις.

Εκτίμηση: Τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εθνικές και ο Μουρίνιο έχει την δυνατότητα να πάει με το απόλυτο σε αυτή. Η Σαλερνιτάνα έδειξε μαχητικότητα στην πρεμιέρα, αλλά έβγαλε και πολλές αδυναμίες. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.55.

Για το «2 στα 2» η Μίλαν

Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα η Μίλαν ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαμπντόρια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νικώντας τη με 1-0. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μπραχίμ Ντίαθ στο όγδοο λεπτό. Η Μίλαν έδωσε περισσότερη βαρύτητα στην αμυντική συνέπεια και στον έλεγχο του ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο παρά στο να πετύχει κάποιο δεύτερο τέρμα.

Στην αντίπερα όχθη, η Κάλιαρι βρέθηκε να χάνει με 2-0 κόντρα στη Σπέτσια, ωστόσο έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 66’. Έπειτα κοίταξε περισσότερο να μην δεχθεί κάποιο τρίτο τέρμα και περιορίστηκε στον έναν βαθμό.

Εκτίμηση: Παρόμοια εικόνα περιμένουμε να έχει οι «ροσονέρι» με την πρεμιέρα, να ψάξουν ένα γκολ και στην συνέχεια να κοιτάξουν να προστατέψουν τα νώτα τους. Επιλογή ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2.37.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
21:45
Σαλερνιτάνα - Ρόμα
2
1.55
Μονό
21:45
Μίλαν - Κάλιαρι
1 & Under 3,5
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις