Δαγκώνει η Λίλεστρομ

Δαγκώνει η Λίλεστρομ

Την καλημέρα μας σε όλους τους παικταράδες! Την Τρίτη που μας πέρασε το VAR μας πρόδωσε δύο φορές και χάσαμε το μονό αποδεκτό της Μάλμε, η οποία, ομολογουμένως, δεν έπαιξε στο 100% των δυνατοτήτων της. Δεν πτοούμαστε όμως και συνεχίζουμε με Σκανδιναβία για να επιστρέψουμε στα ταμεία και η επιλογή μας είναι το ματς μεταξύ της Μιοντάλεν και της Λίλεστρομ.

Η γηπεδούχος Μιοντάλεν βρίσκεται στην τρίτη από το τέλος θέση που εξηγείται από την κακή της παρουσία στο πρωτάθλημα αφού στους τελευταίους έξι αγώνες έχει 0 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Παρά το γεγονός ότι έχει ικανή επίθεση δέχεται επίσης εύκολα πολλά γκολ γεγονός που εξηγεί τόσο τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, όσο και το κακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Στον αγώνα με τη Λίλεστρομ, από την οποία είχε χάσει με 2-1 στον πρώτο γύρο, θέλει να κάνει την ανατροπή και να ξεκολλήσει από το γκρουπ υποβιβασμού της κατηγορίας. Ένα επιπλέον κίνητρο είναι το γεγονός ότι στην επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Μόλντε, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της στην προσπάθεια παραμονής της στην κατηγορία.

Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη Λίλεστρομ ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις ήττες στους τέσσερις πρώτους αγώνες έκτοτε όμως έχει ένα πολύ δυνατό σερί με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα που τη φέρνει με 28 βαθμούς στην τρίτη θέση της κατηγορίας μαζί με τη Ρόζενμποργκ. Σε οκτώ εκτός έδρας αγώνες έχει 13 γκολ υπέρ και 11 κατά ενώ στον τελευταίο αγώνα κέρδισε εύκολα με 0-3 στην έδρα της Χάουγκεσουντ. Για την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Μπραν που είναι ουραγός της Ελίτσεριεν εξ ου και θέλει πάση θυσία να πάρει τα δύο αυτά ματς για να μπορέσει να χτυπήσει τη δυάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Χ2 και over 1.5 είναι οι βασικές μας επιλογές για να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα. Και οι δύο ομάδες έχουν δυνατή επιθετική γραμμή με τη Μιοντάλεν τα παίζει όλα για όλα, χωρίς όμως να φαντάζει πραγματικά ικανή για τη μεγάλη ανατροπή στο συγκεκριμένο ματς όπου η Λίλεστρομ παραμένει το ξεκάθαρο φαβορί.

 


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στο SerresBet

Μονό
19:00
Μιοντάλεν - Λίλεστρομ
Χ2 & over 1,5
1.9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις