Με το κίνητρο στο AfroBasket

AfroBasket

Με το κίνητρο στο AfroBasket

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη μπασκετική στήλη για φέτος. Το μπάσκετ θα μας συντροφεύσει όλη τη χρονιά παίρνοντας τη σκυτάλη από το μπέιζμπολ. Στο μπέιζμπολ, αν και είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, τα πήγαμε αρκετά καλά με ουκ ολίγα ταμεία. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα εθνών Αφρικής ή αλλιώς AfroBasket.

Κονγκό – Αγκόλα

Το Κονγκό κέρδισε το Πράσινο Ακρωτήρι του Έντι Ταβάρες με 70-66 χάρη στο πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε. O Χένρι Πουόνο, της Ετζέλα, από το Λουξεμβούργο, ήταν εξαιρετικός για το Κονγκό με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Αγκόλα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Παίζει ακόμα ο 42χρονος Εντουάρντο Μίνγκας. Ηττήθηκαν από την Ρουάντα με τρίποντο μαχαιριά από τον Εμπογιό με 68-71.

Εκτίμηση: Μεγάλο ντέρμπι η αναμέτρηση. Οριακό φαβορί η Αγκόλα λόγω κινήτρου αλλά, όχι για 1.40 απόδοση. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα βάλουμε το over 69,5 της Αγκόλα σε απόδοση 1.62 με την πεποίθηση ότι οι πολλές κατοχές που έχει στο παιχνίδι της θα λειτουργήσουν υπέρ μας.

Ρουάντα – Πράσινο Ακρωτήρι

Η Ρουάντα έκανε την έκπληξη στον όμιλο καθώς έχει 2/2. Πριν δύο μέρες κέρδισε στην εκπνοή την Αγκόλα με 68-71. Εξαιρετικός ο Κένι Γκασανά με 18 πόντους και ο Άλεξ Εμπογιό με 10.

Για το Πράσινο Ακρωτήρι τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζει και βγαίνει πρώτο. Χάνει και αποκλείεται από την συνέχεια. Ηττήθηκε από το Κονγκό με 70-66. Ο Ταβάρες παρότι άγγιξε το τριπλ νταμπλ, συνολικά ήταν κακός με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Καλύτερος παίκτης της ήταν ο Ζοέλ Αλμέιδα με 18 πόντους.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί το Πράσινο Ακρωτήρι. Το 1.48 της νίκης του δεν μας εμπνέει, γι’ αυτό θα πάμε με το over 72,5 πόντων του, ένα όριο το οποίο πρέπει σίγουρα να ξεπεράσει για να κερδίσει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.02
16:00
Λ.Δ. Κονγκό - Αγκόλα
Αγκόλα over 69,5 
1.62
19:00
Ρουάντα - Πράσινο Ακρωτήρι
Πράσινο Ακρωτήρι over 72,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις