Γκολ νωρίς και συντήρηση

Διαβάστε για προγνωστικά στοιχήματος. Διαβάστε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Premier League και τα παιχνίδια της Σίτι και της Νιουκάστλ.

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι σήμερα, δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισε η στήλη Bet Minute.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ εξ αρχής

Η πρώτη επιλογή προκύπτει από το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για την τρίτη αγωνιστική της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Οι «πολίτες» με βάση και το αγωνιστικό σχέδιο που ακολουθεί και ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνηθίζουν, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια τους να ξεκινούν με πολύ ένταση τον αγώνα. Πίεση ψηλά, στο κέντρο η τελευταία γραμμή άμυνας και συνεχείς επιθέσεις στα πρώτα λεπτά είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει, Συνήθως, το πλάνο αυτό συνδυάζεται και με τέρματα. Αυτό έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νόριτς, όπου σημείωσε δύο γκολ και είχε και ένα ακυρωθέν στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι ανάλογο, εκτιμώ πως θα συμβεί και σήμερα, απέναντι μάλιστα σε μία πολύ προβληματική και soft ομάδα στην αρχή της φετινής σεζόν, Άρσεναλ, η οποία θα στερηθεί και των υπηρεσιών του κεντρικού αμυντικού Μπεν Γουάιτ για τον οποίο έδωσε το καλοκαίρι 58.5 εκατομμύρια ευρώ. Over 1,5 λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο το οποίο πληρώνει σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος: Προσέχουν για να έχουν

Το άλλο παιχνίδι είναι και αυτό από την Αγγλία και την Premier League, αυτό ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Σάουθαμπτον. Αμφότερες δίχως νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με την Νιουκάστλ να γνωρίζει και τον πρόωρο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Μπέρνλι. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο ήττες από Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα, με προβληματική εικόνα, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν στο τέλος της σεζόν είναι μία από τις ομάδες που υποβιβαστούν. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι, δεν νομίζω να πάρει ρίσκα εξ αρχής, δεν είναι άλλωστε και τέτοιος προπονητής ο, συντηρητικός ως προς τον τρόπο παιχνιδιού, Στιβ Μπρους. Κάτι ανάλογο αναμένω και από την Σαουθάμπτον, η οποία θα αναζητήσει και αυτή την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Συνεπώς το under 1,5 στο πρώτο ημίχρονο, κοντά στον διπλασιασμό είναι μία καλή επιλογή.

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
Over 1,5 στο α' ημ.
2.04
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Σαουθάμπτον
Under 1,5 στο α' ημ.
2.03
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις