Αγγλικές επιλογές με αξία

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας: Υψηλές πτήσεις από τα “σφυριά”, έχει δουλειά ο Βιεϊρά.

Χαιρετώ τη παρέα, εδώ είμαστε και σήμερα. Φυσικά όπως και κάθε Σάββατο με προγνωστικά Αγγλίας θα κινηθούμε, με τρεις επιλογές που ξεχώρισα. Μας ξεφεύγει οριακά το απόλυτο, αλλά όσο διαβάζουμε σωστά τα παιχνίδια, θα έρθει και αυτό.

Ξεκινάμε από Premier League και το παιχνίδι Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας. Τα “σφυριά” εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις από πέρυσι. Η Πάλας αν και άλλαξε τεχνικό παραμένει μια μέτρια ομάδα χωρίς ουσιώδη ενίσχυση εδώ και μια τρετία περίπου. Προσωπικά θεωρώ πως ο Βιεϊρά έχει τρομερή δουλειά για να καταφέρει να σώσει τη κατηγορία φέτος. Στοιχηματικά δίκαια σε τιμές πέριξ του 1.60 η Χαμ. Δύσκολα θα κοντράρει  την αρμάδα του Μόγιες το συνονθύλευμα της Πάλας, κολλάμε και το over 1,5 γκολ για να πιάσουμε σχεδόν τιμές διπλασιασμού.

Μακριά από σημείο, επιλογή μας τα γκολ

Μια κατηγορία χαμηλότερα στην Championship, η ΚΠΡ υποδέχεται τη Κόβεντρι. Μια ΚΠΡ που έρχεται από σημαντική ισοπαλία κόντρα στη Μπάρνσλεϊ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Έτσι διατηρήθηκε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Κόβεντρι συνεχίζει εντυπωσιακά και λύγισε και τη Ρέντινγκ για τη 3η νίκη της στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Φυσικά δε στέκεται σαν ξεκάθαρο φαβορί η ΚΠΡ στα μάτια μου. Κοινή συνισταμένη των δύο ομάδων η πολύ καλή επιθετική λειτουργία και με αυτό γνώμονα θα κινηθούμε στοιχηματικά.

Προγνωστικά Αγγλίας: Μπορεί θετικό αποτέλεσμα η Μπλάκπουλ

Στην ίδια κατηγορία η Μίλγουολ υποδέχεται τη Μπλάκπουλ. Δεν πραγματοποιούν καλό ξεκίνημα οι δύο ομάδες, παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Σταθερά προβληματική παρουσία από τη Μίλγουολ, η οποία σε κάθε ματς παρουσιάζει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. Στον αντίποδα η Μπλάκπουλ αν και σφιγμένη ακόμα ως νεοφώτιστη, δείχνει θετικά στοιχεία και σε κάθε ματς παρουσιάζεται καλύτερη. Στοιχηματικά φυσικά και δε στέκεται σαν φαβορί κάτω του διπλασιασμού η Μίλγουολ. Μπορεί να είναι ποιο έμπειρη στη κατηγορία, αλλά αγωνιστικά τίποτα δε συνηγορεί στον τόσο έντονο φαβορητισμό της. Ποντάρω στη κόντρα και ας λήξει 3-0.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
17:00
Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας
1 & over 1,5
1.9
Μονό
17:00
ΚΠΡ - Κόβεντρι
Goal/goal & over 2,5
2.3
Combo
17:00
Μίλγουολ - Μπλάκπουλ
Χ2 & under 3,5
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις