Θέμα χρόνου να νικήσει…

Θέμα χρόνου να νικήσει...

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μετά από ένα ρεπό τριών ημερών και αφού παρακολουθήσαμε τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, επιστρέφουμε δυναμικά με περισσότερες στήλες και ελπίζουμε περισσότερα ταμεία.

Να δείξουν τι αξίζουν

Χωρίς νίκη βρίσκεται η νεοφώτιστη Άδανα Ντεμίρσπορ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και αν κρίνει κάποιος από τις ακριβές μεταγραφές που έκανε πρέπει να βγάλει αντίδραση και να πάρει τουλάχιστον τα ματς στην έδρα της. Στο προηγούμενο ματς με την Καϊσέρισπορ δέχθηκε γρήγορο γκολ αν και ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία του αγώνα και σε όλη την διάρκεια. Βρήκε το γκολ στο 63′, αλλά δεν κατάφερε να βρει και άλλο γκολ για την ανατροπή. Δείχνουν καλά σημάδια, τους λείπει λίγο η συνοχή αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου η πρώτη νίκη.

Μέχρι τα Άδανα θα ταξιδέψει η ομάδα της Κόνιασπορ (που δεν είναι και πολύ μακριά από το Ικόνιο) θέλοντας να πάρει κάτι θετικό και αυτήν την αγωνιστική μιας και έχει κάνει 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα και έχει ανεβασμένο ηθικό. Δεν έπαιξε καλύτερα από κανέναν από τους αντιπάλους της απλά ήταν πιο σοβαρή στην τελική προσπάθεια ενώ δεν άφηνε και καθόλου αμυντικά κενά. Δεν διαθέτει ποιοτικό σύνολο, αλλά είναι από τις ομάδες που βγάζουν χαρακτήρα και χάνουν δύσκολα στα εντός έδρας ματς. Στα εκτός, όμως, παρουσιάζεται με άλλο πρόσωπο και δυσκολεύεται με καλούς αντιπάλους.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα και πιστεύω σήμερα θα είναι η μέρα που θα κερδίσουν.

Μονό
21:45
Άδανα Ντεμίρσπορ - Κόνιασπορ
1
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις