Παιχνίδι με τα γκολ

γκολ

Γκολ και θέαμα ενόψει Σαββατοκύριακου

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι έχει φροντίσει να μας “προθερμάνει” με τα παιχνίδια του, ενόψει ενός καυτού Σαββατοκύριακου. Στόχος τα γκολ και το θέαμα σε Γερμανία και Γαλλία.

Γκολ στη μάχη Χάαλαντ-Κράμαριτς

Απότομη προσγείωση για τον Μάρκο Ρόζε και την Ντόρτμουντ. Οι “Βεστφαλοί” παρά την καλή τους εκκίνηση – εύκολη πρόκριση στο κύπελλο και νίκη στη πρεμιέρα με 5-2 κόντρα στην Άιντραχτ – προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από την Φράιμπουργκ το προηγούμενο Σάββατο. Από την άλλη, αήττητη είναι η Χόφενχαιμ έχοντας τον Κράμαριτς σε πολύ καλή κατάσταση, απλά αντί για γκολ μέχρι στιγμής μοιράζει.. ασίστ.

Σύγκρουση δύο ομάδων με άγνωστη λέξη την άμυνα, αλλά πολύ καλή κατανόηση της λέξης επίθεσης έχουμε στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στην νίκη και να πάνε με ηρεμία στην διακοπή για τις εθνικές, τη στιγμή που η Χόφενχαϊμ θα κοιτάξει να φύγει αλώβητη από την Βεστφαλία. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ομάδες δεν συνηθίζουν να αμύνονται και έχοντας τους επιθετικούς της σε καλή κατάσταση, Χάαλαντ και Κράμαριτς, αναμένουμε ένα παιχνίδι που εύκολα μπορεί να “ανοίξει”.

Εκτίμηση: Οι δυο τους σε παλιές συναντήσεις μας έχουν χαρίσει υψηλά σκορ, έχοντας μια προϊστορία που αναμένουμε να επαναληφθεί και στο σημερινό παιχνίδι. Επιλογή το g/g στο 1.44.

Άμυνα… αεράμυνα

Την πρώτη της νίκη ψάχνει ακόμα στο πρωτάθλημα η Λιόν. Η ομάδα του Πίτερ Μπος, τι και αν βρέθηκε να προηγείται με 3-1 κόντρα στην Κλερμόν την προηγούμενη Κυριακή, κατάφερε να ισοφαριστεί και να πάρει μόλις έναν πόντο. Αντίθετα, η Ναντ έχει κάνει ένα ικανοποιητικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα σημειώνοντας μέχρι στιγμής μία νίκη, μία ισοπαλία, μία ήττα.

Η Λιόν, θα θέλει πολύ να κάνει μία νίκη πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει να μπορεί να το καταφέρει, την στιγμή που επιθετικά έβγαλε ορισμένες από τις αρετές της, αλλά η άμυνα της.. «πονάει». Η Ναντ είναι σκληρό καρύδι, κάνει ότι πρέπει να κάνει τη δεδομένη στιγμή και αναμένουμε να βρει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Εκτίμηση: Η Λιόν θα ψάξει τη πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ δύσκολα. Αν την πετύχει, θα την πετύχει με μηδέν παθητικό. Παιχνίδι που έχει προϊστορία στο αμφίτερμα, την οποία και θα ακολουθήσουμε. Επιλογή το g/g σε απόδοση 1.70.

Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ
Goal/goal
1.44
Μονό
22:00
Ναντ - Λιόν
Goal/goal
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις