Φαβορί σε Ιταλία, πολλά γκολ σε Γερμανία

Φαβορί σε Ιταλία, πολλά γκολ σε Γερμανία

Καλησπέρα στη παρέα. Μετά το πέρας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων επιστρέφουμε στα του πρωταθλήματος με τα προγνωστικά στοιχήματος αυτή τη φορά σε Ιταλία και Γερμανία. Ουντινέζε – Βενέτσια και Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά σήμερα.

Ουντινέζε – Βενέτσια

Μεγάλη επιστροφή για τις “ζέβρες” την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Γιουβέντους. Αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 ήδη από το 22ο λεπτό, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και η ομάδα του Λούκα Γκότι καλείται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να είναι εκείνη που θα πρέπει από νωρίς να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ που θα τις δώσουν το πρώτο της τρίποντο.

Η Βενέτσια βρέθηκε νωρίς να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στη Νάπολι, παρ’ όλα αυτά δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και έδειξε ότι η διαφορά ποιότητας του αντιπάλου ήταν τεράστια και ως συνέπεια αυτού ηττήθηκε με 2-0 στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Serie A. Σίγουρα απέναντι στην Ουντινέζε, και γενικότερα του ίδιου βεληνεκούς αντιπάλους, θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα συγκριτικά με εκείνης της προηγούμενης αγωνιστικής.

Εκτίμηση: Η μια ομάδα έκανε ένα απίστευτο comeback απέναντι στο φαβορί του πρωταθλήματος, η δε Βενέτσια με αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε καν να απειλήσει με αξιώσεις την Νάπολι. Φαβορί η Ουντινέζε όπου και επιλέγουμε τον άσο στο 1.70 απόδοση.

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ

Πληρώνοντας για ακόμη μια φορά τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, η Ντόρτμουντ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Φράιμπουργκ (2-1). Αν και δημιούργησε φάσεις δεν κατάφερε να αποφύγει τη πρώτη της ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα. Για την επόμενη αγωνιστική ο Μάρκο Ρόζε δεν θα έχει στη διάθεση τους Κουλιμπαλί, Αζάρ, Χούμελς, Σμέλτζερ, Ζαγκαντού.

Αν και δεν έχασε η Χόφενχαϊμ δεν κατάφερε να πάρει στην έδρα της τους τρείς βαθμούς και έμεινε στο χορταστικό, από άποψη φάσεις, 2-2 με την Ουνιόν Βερολίνου. Με βάση αυτά που μας είχε δείξει τη 1η αγωνιστική, απέναντι στην Ούνιον Βερολίνου δεν θα λέγαμε ότι απείλησε τόσο παρά το ότι είχε αποτελεσματικότητα. Ο Σεμπάστιαν Χένες δεν θα έχει στη διαθεσή του τους Μπεμπού, Μπίτσακτσιτς, Χούμπνερ, Καντεράμπεκ και Νόρντβεϊτ.

Εκτίμηση: Επιθετικές ομάδες και οι δυο, φαβορί η Μπορούσια, αλλά και η Χόφενχαϊμ είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά καθώς διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Επιρρεπείς και οι δυο στα αμυντικά λάθη δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ζευγάρι που προσφέρει γκολ και εμείς στα προγνωστικά στοιχήματος μας θα επιλέξουμε το over 3,5 στο 1.88 απόδοση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Δυάδα απόδοσης 3.19
19:30
Ουντινέζε - Βενέτσια
1
1.70
21:30
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ
Οver 3,5
1.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις