Να τελειώσει τη δουλειά

Αποδόσεις

Για το «2 στα 2» ο Ολυμπιακός

Καλημέρα φίλες και φίλοι Kουβανέζοι. Ο Αύγουστος βαδίζει προς το τέλος του και μαζί με αυτόν και τα προκριματικά για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, καθώς βρισκόμαστε στη τελευταία «στροφή» πριν την έναρξη των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, κάτι το οποίο το οποίο επιβεβαιώνει και το σκορ, 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και απέδειξαν την ανωτερότητα τους έναντι των Σλοβάκων, αφήνοντας πίσω τους τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόμοια εικόνα περιμένουμε να δούμε και στη δεύτερη αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τη στιγμή που η Σλόβαν είναι υποχρεωμένη να παίξει πιο ανοιχτά και να αναζητήσει κάποιο τέρμα. Στα της ενδεκάδας, ο Ονιεκούρου αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού μετά την πολύ καλή εικοσάλεπτη παρουσία που είχε την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ χρόνο θα πάρει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Ρόνι Λόπες. Τέλος, ο Σισέ αν και προπονήθηκε κανονικά, είναι πιθανό να προφυλαχτεί και τη θέση του να πάρει ο Μάρκοβιτς.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα από τους Σλοβάκους, ο Πέδρο Μαρτίνς μετά και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο και να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα, ειδικά από τη στιγμή που η έναρξη του εγχώριου πρωταθλήματος αργεί και δεν έχει να σκέφτεται κάποιο άλλο παιχνίδι. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.80.

Για την ανατροπή η Σάμροκ Ρόβερς

Το δικό της βουνό έχει να ανέβει η Σάμροκ Ρόβερς μετά την ήττα στο πρώτο αγώνα με σκορ 4-2 από την Φλόρα Ταλίν. Οι Ιρλανδοί δέχθηκαν τέσσερα τέρματα, εκ των οποίων τα δύο προήλθαν χάνοντας την κατοχή στο δικό τους αμυντικό τρίτο, ενώ τα άλλα δύο από αντεπιθέσεις και τώρα καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ήττα σταμάτησε ένα νικηφόρο τους σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ να αποτελεί παρελθόν, η Σάμροκ καλείται να βρει τουλάχιστον δύο τέρματα, τα οποία θα στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Η αναμέτρηση, πάντως, ξυπνάει πρόσφατες μνήμες στους οπαδούς της γηπεδούχου με το παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, λίγες μέρες πριν, κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, τότε που οι Ιρλανδοί είχαν ηττηθεί με 2-0 στην Σλοβακία και καλούνταν να κάνουν μία ανατροπή, η οποία εν τέλει έμεινε στην μέση, καθώς αν και η Σάμροκ προηγήθηκε με 2-0, δέχτηκε ένα γκολ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Εκτίμηση: Η Σάμροκ Ρόβερς δέχτηκε μία ήττα, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αφέλεια της, αλλά και στην αποτελεσματικότητα της Φλόρα. Στο γήπεδο της με 3.500 χιλιάδες οπαδούς πλάι της, αλλά και μία στοιχειώδη σοβαρότητα, περιμένω αν όχι να προκριθεί, να επικρατήσει κόντρα των Εσθονών. Επιλογή ο άσσος σε απόδοση 1.66.

Νίκη από το ημίχρονο για την Τότεναμ

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της προηγούμενης εβδομάδας στο Κόνφερενς Λιγκ έλαβε χώρα στην Πορτογαλία με την Πάκος Φερέιρα να επικρατεί της Τότεναμ με σκορ 1-0. Ο προπονητής των «Σπιρουνιών» κατέβασε την ομάδα με πολλές αλλαγές θέλοντας να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πορτογάλοι το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως, με τον Λούκας Σίλβα να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των Λονδρέζων στο 45’, να σκοράρει και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Η Τότεναμ, η οποία έχει κάνει μια φανταστική εκκίνηση στην Αγγλία, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει έναν αποκλεισμό από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντος αναμένεται να επιλέξει μια μίξη βασικών και αναπληρωματικών παικτών. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του ότι παραμένει στην ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό και γιατί όχι και τα γκολ του.

Εκτίμηση: Περιμένω μία Τότεναμ, η οποία θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό με σκοπό να ανατρέψει γρήγορα το εις βάρος της σκορ και να «καθαρίσει» από νωρίς την πρόκριση. Επιλογή ο άσσος από ημίχρονο στο 1.66.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός
2
1.80
Δυάδα απόδοσης 2.75
21:45
Σάμροκ Ρόβερς - Φλόρα Ταλίν
1
1.66
21:45
Τότεναμ - Πάκος Φερέιρα
1/1
1.66
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις