Μένουμε Χιλή

Μένουμε Χιλή

Καλημέρες Κουβανέζοι μου! Όπως λέει και ο τίτλος “Μένουμε Χιλή”, για το παιχνίδι (και άτυπο ντέρμπι του Σαντιάγο) Σαντιάγο Γουόντερερς – Ουνιόν Εσπανιόλα. Σκεπτόμενος λοιπόν την πολύ κακή σεζόν μέχρι στιγμής για τους γηπεδούχους, αλλά και τις δυο σερί ήττες της Ουνιόν, θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να βρουν τρόπο να “αποδράσουν” με το διπλό. Το σετ αποδόσεων το θεωρώ αρκετά ελκυστικό και μπήκα στο “τρυπάκι” να ασχοληθώ με τον αγώνα αυτόν.

Το Σαντιάγο έχει παρουσιάσει φέτος μια ιδιαίτερη ενδεκάδα με αρκετά νεαρά παιδιά και η κακή τους πορεία οφείλεται στο γεγονός ότι το τεχνικό team έκανε λάθος επιλογές. Αυτά δήλωσε ο Ρεϊνάλντο Σάντσεθ, νυν πρόεδρος της Asociación Nacional de Fútbol Profesional (της δικής μας ΕΠΟ δηλαδή), σε πρόσφατη συνέντευξή του, καθώς γνωστοποίησε την πρόθεση να επιστρέψει στην ηγεσία – ιδιοκτησία της πρώην ομάδας του. Το κλαμπ δεν έχει τρομερά οικονομικά προβλήματα, όμως έχει αρκετά διοικητικά προβλήματα καθώς πληθαίνουν οι μνηστήρες για την εξαγορά της ιδιοκτησίας του. Τα διοικητικά προβλήματα λοιπόν, έχουν καταστήσει την ομάδα σε ένα πολύ κακό μομέντουμ και αυτό πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί την σεζόν που διανύουμε. Σημειωτέον, στα 16 παιχνίδια του πρώτου γύρου οι Γουόντερερς, είχαν 14 ήττες και μόλις δυο ισοπαλίες, συνεπώς 2 βαθμούς συγκομιδή, κοσμώντας έτσι την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη η Ουνιόν Εσπανιόλα έκανε έναν συμπαθή πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο οποίος έκλεισε με δυο σερί ήττες. Έτσι η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ένα μικρό “ηλεκτροσόκ” στην φόρμα της, ώστε να ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο με το “δεξί”. Βαθμολογικά δεν είναι και πολύ μακριά από το κυνήγι της εξόδου στο Copa Sudamericana, αλλά αν το ελπίζει, θα πρέπει παιχνίδια σαν το σημερινό να τα κερδίσει. Στον πρώτο γύρο, στο Σάντα Λάουρα, οι “Ισπανοί” επικράτησαν με 3-1. Αγωνιστικά δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου.

Οι επιλογές μου

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες να ασχοληθεί κανείς. Αρκετά δελεαστικό φαίνεται το 2 (-0,25) ΑΗ, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.95. Όμως για την στήλη μου θα προτείνω combo με τρεις επιλογές, Χ2 και όβερ 1,5 γκολ μαζί με όβερ 5,5 κόρνερ, το οποίο βρίσκεται στην ελκυστικότατη τιμή του 1.83. Σε αυτό το σημείο μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος σχετικά με τα κόρνερ, μια και προσωπικά δεν είμαι λάτρης. Όμως, το αναμενόμενο στατιστικό μας λέει ότι το line των 9 κόρνερ είναι αρκετά δίκαιο, τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους παίκτες. Συνεπώς επέλεξα να “γκανιοτάρω” το combo bet με μια ακόμα επιλογή που την θεωρώ ωφέλιμη στο στην αύξηση της απόδοσης. Τώρα, όποιος δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε παιχνίδι με κόρνερ, το Χ2 και over 1,5 προσφέρονται στο 1.70, το οποίο είναι πολύ καλή τιμή. Σε όποιον αρέσει το ρίσκο προτείνω το 2 (-1,5) ΑΗ στο 4.25, το οποίο θα προτείνω στη στήλη εδώ ως “μπόμπα”, αλλά συνιστώ χαλαρό ποντάρισμα. Το σημείο του διπλού που είναι  αυτή τη στιγμή στο 2.20 είναι και αυτό σε πολύ καλή τιμή για αγορά. Τέλος σε ότι αφορά το “παιχνίδι” των γκολ, τα στατιστικά λένε ότι η επαλήθευση του over έχει αναμενόμενες πιθανότητες περίπου στο 40% και αυτό σημαίνει ότι η απόδοση του 1.90 γέρνει κατά πολύ προς την πλευρά των book, οπότε θα πάω πάσο.

Τέλος, αναμένω πληροφορίες, πάλι για ματς στην αγαπημένη Λατινική Αμερική, και αν υπάρξει θα ειδοποιηθείτε εγκαίρως στο κανάλι μας στο Telegram (link παρακάτω), όπως προσπαθώ να κάνω πάντα όταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για ποντάρισμα, μια και προσωπικά αρέσκομαι στο λεγόμενο day trading λίγο πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
23:30
Σαντιάγο Γουόντερερς - Ουνιόν Εσπανιόλα
Χ2 & over 1,5 & over 5,5 κόρνερ
1.83
Μονό ρίσκου
23:30
Σαντιάγο Γουόντερερς - Ουνιόν Εσπανιόλα
2 (-1,5) ΑΗ
4.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις