Αποφασισμένος, αλλά προσεκτικός ο ΠΑΟΚ

Στοίχημα

Combo στην Κροατία

Στοίχημα στο πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα Θεσσαλονίκης, καθώς η μη πρόκριση θα σημάνει και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές οργανώσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στο πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο λόγο, έκανε ευκαιρίες και την κατοχή ωστόσο, η Ριέκα ήταν αυτή η οποία προηγήθηκε στο σκορ με ένα ωραίο σουτ. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ένα γκολ που ίσως αποδειχτεί «χρυσό» στον αποψινό επαναληπτικό.

Η αλήθεια είναι ότι η Ριέκα δεν έδειξε κάτι σπουδαίο στην Τούμπα, ωστόσο δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος. Πρόκειται για μία καλά στημένη ομάδα, η οποία στις αντεπιθέσεις μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ο δικέφαλος του βορρά μετά και το πρώτο ματς αναμένουμε να είναι πιο υποψιασμένος και θεωρούμε ότι θα προσέξει αρκετά και την αμυντική του λειτουργία. Συμπερασματικά, περιμένουμε ένα δυνατό ματς, το οποίο θα έχει κάρτες, ωστόσο η γραμμή στο over 3,5 είναι πολύ ψηλά και δεν αποτελεί για κανένα λόγο ευκαιρία. Επίσης αναμένουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες θα είναι αρκετά προσεκτικές και τα ρίσκα ίσως χρειαστούν να τα πάρουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκτίμηση: Πάμε με την συνδυαστική επιλογή under 2,5 1oυ ημιχρόνου & over 0,5 2oυ ημίχρονου & under 2,5 2oυ ημίχρονου σε απόδοση 1,75.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
22:00
Ριέκα - ΠΑΟΚ
Under 2,5 α' ημ. & over 0,5 β' ημ. & under 2,5 β' ημ.
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις