Η τελευταία πράξη

Στοίχημα

Καλημέρα σε όλους! Τελευταία μέρα προκριματικών σήμερα σε Europa και το νεοσύστατο Conference League. Άλλες ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους και άλλες παίζουν σήμερα το κεφάλι τους. Εμείς σαν Ελλάδα ευελπιστούμε να έχουμε δύο εκπροσώπους σε ευρωπαϊκούς ομίλους και με τα δικά τους παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα. Θα έχουμε όμως στοίχημα και σε ακόμη μία αναμέτρηση.

Στην Σλοβακία θα πάμε πρώτα για τον επαναληπτικό της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ολυμπιακό. Οι «Πειραιώτες», εξασφάλισαν κατά 99,9% την πρόκρισή τους στους ομίλους και έδειξαν να αφήνουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς. Η Σλόβαν μοιάζει πολύ αδύναμη για να αποτελέσει απειλή, όμως και ο φετινός Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων σεζόν επί Μαρτίνς. Υπό κανονικές συνθήκες (με πρωτάθλημα) ο Μαρτίνς ίσως να έκανε αλλαγές, αλλά από την στιγμή που ακόμη η ομάδα παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα δει σοβαρά το παιχνίδι με την Σλόβαν για να χτίσει καλύτερο ρυθμό και να εντάξει τις μεταγραφές καλύτερα στην ομάδα. Περιμένω και γκολ, αλλά θα πάω με το διπλό στο 1.95.

Ριέκα εναντίον ΠΑΟΚ το δεύτερο παιχνίδι. Τώρα, δεν ξέρω ποιος από τους δύο ήταν πιο άτυχος. Ο ΠΑΟΚ που έχασε τσουβάλια ευκαιρίες και μπορούσε να το γυρίσει ή η Ριέκα που ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση από ένα πολύ «κακό» αυτογκόλ. Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά όπως και με την Μποέμιανς έδειξε πόσο αφελής είναι. Όταν δεν κερδίζεις στην έδρα σου, δίνεις ψυχολογία στην άλλη ομάδα και πίστη ότι από εκεί που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, πλέον μπορεί να σε αποκλείσει. Σαφώς και υπάρχει πίεση στην Θεσσαλονίκη. Ένας αποκλεισμός θα φέρει γκρίνια πριν καν τη έναρξη του πρωταθλήματος. Μπορεί ο φόβος μιας χρονιάς χωρίς Ευρώπη να δίνει έξτρα κίνητρο στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Οι Κροάτες θα παίξουν προσεκτικά και όπου βγει. Με την ισοπαλία λοιπόν.

Τέλος, πάμε για ένα αδιάφορο μεν ματς, όσον αφορά την υπόθεσηπρόκριση, στο οποίο όμως έχω ξεχωρίσει μια επιλογή πολύ καλή κατ’ εμέ. Έλφσμποργκ με Φέγενορντ στην Σουηδία. Με 5 γκολ φιλοδώρησαν τους Σουηδούς οι Ολλανδοί στο πρώτο παιχνίδι. Η εικόνα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τόσο κακή η Έλφσμποργκ και μπορούσε να πετύχει ένα γκολ. Να ‘χαμε να λέγαμε όλα αυτά βέβαια. Έχουν αποκλειστεί και ίσως έχουν απογοητευτεί, αλλά επίσης δεν ξέρουν πότε θα τους ξαναδοθεί η ευκαιρία να παίξουν με ομάδα αυτού του επιπέδου. Τους περιμένω να παίξουν πιο ελεύθερα και τη Φέγενορντ με αλλαγές. Μπορούμε να περιμένουμε γκολ στο πολύ ικανοποιητικό 2.05.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Έλφσμποργκ - Φέγενορντ
Goal/goal & over 2,5
2.05
Μονό
21:00
Ριέκα - ΠΑΟΚ
Χ
3.40
Μονό
21:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός
2
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις